De trotse examenkandidaten met hun behaalde level. FOTO ROB VERSCHUREN
De trotse examenkandidaten met hun behaalde level. FOTO ROB VERSCHUREN Rob Verschuren

Mission accomplished voor tien Tanakianen

ETTEN-LEUR - Op zaterdag 17 november hadden tien Tanakianen de eer om de eerste examens van het gloednieuwe programma: Tabletennis: The Game te volbrengen. Dit werd met glans gedaan.

“The Game” is een programma waarin vier levels volbracht moeten worden. De moeilijkheid loopt per level op en uiteindelijk ben je klaar voor de competitie. Wanneer je lid wordt, start je in level 1. Na 3 maanden kun je al opgaan voor je eerste examen.

Afgelopen week was het dus zover; de eerste examenkandidaten hadden zich gemeld. Liefst tien kinderen gingen op voor hun level. Dit was al meteen op eigen niveau ingedeeld, want naast vijf eerste levels waren er drie kinderen die al meteen voor level 2 opgingen en er waren zelfs twee toppers die al direct level 4 probeerden af te ronden. Met succes! Na een theoretisch examen, waarin twaalf spelregelvragen werden gesteld, werd het praktisch examen, bestaande uit zeven oefeningen, afgenomen. Ondanks enkele kritische nootjes van trainers Johan Linders en Rob Verschuren, was het voor allen voldoende om te slagen. De examinatoren waren dik tevreden met de getoonde prestaties.

Voor level 1 zijn geslaagd: Fay Toet, Isra Azmani, Jos Vervaart, Lars Hopstaken en Bo vd Klundert. Voor level 2 zijn geslaagd: Dali van Leest, Lars Rijvers en Jens Heeren. Voor level 4 zijn geslaagd: David Schweitz en Lars van Haperen (Zij spelen inmiddels al competitie.Allen van harte gefeliciteerd!

Bent u ook nieuwsgierig naar het programma en lijkt het iets voor uw kind? Kom dan gerust eens langs om een kijkje te nemen op maandag- en/of woensdagavond van 18.30-19.30 uur in de Tanakahal aan de Van Genkstraat 20. [l]