Kerstpakketten voor mensen die het minder makkelijk hebben

ETTEN-LEUR - Zoals ieder jaar verstrekken wij ook dit jaar weer kerstpakketten aan onze medemensen, in Etten-Leur e.o., die het wat minder makkelijk hebben. Vooral deze dagen die in het teken van gezelligheid en samenzijn staan en we allemaal graag warm bij de kerstboom zitten, willen wij dit gevoel kompleet maken met een hapje en een drankje.

Wij doen daarom vriendelijk een beroep op u en vragen zowel aan het bedrijfsleven als aan u om kerstpakketten te doneren of een geldbedrag zodat wij zelf de kerstpakketten kunnen aanschaffen. Wij weten dat er in deze tijd vaak een beroep gedaan wordt op uw gulheid maar wij zien ieder jaar weer hoe blij mensen met de pakketten zijn en weten dat het goed terecht komt omdat wij ze persoonlijk afleveren. Wij danken u bij voorbaat voor uw gulle gift.

Via ons mailadres vincentiusettenleur@gmail.com kunt u bericht achterlaten voor het ophalen van de pakketten of u kunt uw bedrag overmaken op banknummer NL86 RABO 0114 8408 81 met als omschrijving kerstpakketten 2018. Wij zullen u in een later stadium berichten wat wij ook dit jaar weer hebben kunnen betekenen. Wilt u meer weten over de Vincentius vereniging zelf dan kunt u onze website bezoeken www.vincentiusvereniging.nl (ANBI gecertificeerd).

Warme ontspannen feestdagen voor iedereen! [l]