Nipte winst voor KV Focus 2

ETTEN-LEUR - Het eerste competitieweekend van de zaal is voorbij.

De wedstrijd van Focus 2 in Barendrecht tegen Thor was bijzonder spannend. De eerste helt van Focus was prima. De aanval van Thor verliep allemaal via de heren maar daar had Focus een goed antwoord op . Toch bleven de teams tot 5-5 aan elkaar gewaagd en kon geen van de ploegen echt afstand nemen. Vanaf de 20 minuut was het overwicht even voor Focus want ze mochten de ruststand bepalen op 5-8. In de tweede helft kreeg Focus het een beetje moeilijker en wist Thor zelfs terug te komen op 1 punt. Gelukkig was de opgebouwde voorsprong met de rust voldoende om de wedstrijd punten toch mee naar Etten-Leur te nemen. Proficiat. Doelpunten van KV Focus in deze teamprestatie kwamen van: Selina driemaal, Max, Pieter en Angelique elk tweemaal en Eef, Wim en Robbie elk eenmaal. In Hardinxveld Giessendam bleek Focus D1 niet opgewassen tegen het sterkere HKC D3 ondanks dat ze goed hun best hebben gedaan. Het lukte ook Focus C1 niet om hun wedstrijd te winnen. Ze moesten de meerdere erkennen in het sterke DSO(K) uit Klundert. Focus B2 was in Etten-Leur te sterk voor Voltreffers B1 en Focus B1 behaalde in Eindhoven een mooie overwinning. De wedstrijd van Focus A1 in Nuenen in niet gespeeld en Focus 1 moest in Schijndel zijn meerdere erkennen in KVS17 1.

Juliana C3-Focus C1 av.14.20u Veerhuis Oud Gastel

Omdat KV Focus is ontstaan uit een fusie tussen ELKV uit Etten-Leur en KV Zevenbergen uit die plaats worden de thuiswedstrijden van de jeugd gespeeld in Het Turfschip te Etten-Leur en de senioren spelen hun thuiswedstrijden in De Borgh in Zevenbergen. Natuurlijk kunt u de thuiswedstrijden geheel gratis gaan bekijken. U bent van harte welkom. Voor meer info over korfbal en KV Focus verwijs ik naar onze site www.kvfocus.nl en vandaar uit kan men naar onze facebookpagina[l]