Kom gezellig schaatsen tijdens WinterWonderBeek.
Kom gezellig schaatsen tijdens WinterWonderBeek. Foto:

- ADVERTORIAL -

Tweede lustrum WinterWonderBeek

PRINSENBEEK - Met grote trots mogen we aankondigen dat we voor het 10e jaar op rij de Markt in Prinsenbeek weer gaan omtoveren tot één van de mooiste evenementen van Prinsenbeek. Van 13 december 2018 t/m 3 januari 2019, 3 weken lang schaatsplezier, roetsjen van een 6 meter hoge en een 30 meter lange roetsjbaan, gezelligheid voor jong en oud.

Wederom hebben we een mooi programma, waarmee we alle doelgroepen willen bereiken. Schoolschaatsen, ijshockey-clinics, ijsdisco, Special Stars on Ice en IJs Jeu du Boules. Maar ook rondom de schaatsbaan zal weer veel georganiseerd gaan worden. Diverse optredens, Korenmiddag, Vuurwerkshow, Zonnebloemmiddag, Hagedonkmiddag, Santa Run, Lichtjestocht, Klûûntocht, Foute kerstparty en nog veel meer. Kijk op onze website www.winterwonderbeek.nl voor het complete programma.

Of het nu gaat om een uurtje schaatsen of even gezellig bijkletsen onder het genot van een drankje in ons schaatscafé, iedereen is welkom. Ieder jaar weer proberen wij ons evenement voor iedereen toegankelijk te houden door de toegangsprijs van € 2,50 voor de schaatsbaan (exclusief schaatshuur), en nu al voor het 10e jaar, op hetzelfde niveau te houden.

WinterWonderBeek van 13 december 2018 t/m 3 januari 2019, dit mag je niet missen.

"Samen maken we WinterWonderBeek". [l]