Precisiewerk bij de beugel door Ries Jaspers. FOTO REIN NUITEN
Precisiewerk bij de beugel door Ries Jaspers. FOTO REIN NUITEN Rein Nuiten

Wie wordt tweede bij Beugelclub 't Palet?

ETTEN-LEUR - De afgelopen week is er op woensdag niet gespeeld. Dat is in heel 2018, tot nu toe, pas de vierde keer vanwege te slecht weer.

Vrijdag 30 november was het dus volle bak want eenieder wilde nog wat punten vergaren om zo goed mogelijk november af te sluiten. Aan de kop verrassende namen. Want naast Piet Verhoeven op de eerste plek verscheen daar ineens Gonnie van der Wal op de tweede plaats met 28,00 gemiddeld. Tonny Geldtmeijer werd met 27,5 gemiddeld derde, net voor Ries Jaspers met 27,13. De rode lantaarn kon door Rein Nuiten helaas niet meer worden overgedragen aan Martien de Jong. Het verschil was niet groot, maar ook bij het beugelen gaat het tegenwoordig om honderdsten. Jan van der Wal had ook niet zijn beste maand en eindigde met 25,42 op plaats 9. Johan Hoppenbrouwers heeft in november de meeste punten gescoord en behaalde uit die 700 punten een gemiddelde van 25,93.

De laatste maand en dan weten we wie tweede wordt over het totale jaar 2018. Laten we hopen dat de weersomstandigheden zo zijn dat we alle speeldagen (woensdag en vrijdag) kunnen spelen en dat de beugelaars er ook steeds allemaal zijn. Dat maakt het extra spannend. Om de druk niet at teveel op te voeren publiceren we geen tussenstanden over het hele jaar 2018 tot nu toe. Beugelen is per slot van rekening vooral ontspanning, wel met een gezonde dosis competitie.Kom dus eens kijken want het gaat erom spannen! [l]