Zullen zij dit jaar ook weer meedoen?
Zullen zij dit jaar ook weer meedoen? Jan Mucharowski

Volle bak bij PFKB Men/Crossevent in kerstsfeer bij stal 't Sander

ETTEN-LEUR - De laatste wedstrijd Men/CrossEvent van het zal plaatsvinden op zondag 9 december. Het Event zal ook dit jaar in kerstsferen worden verreden. Het aantal deelnemers staat nu op 46, waarvan er 16 de cross rijden en de overige zullen de menwedstrijd doen. De inschrijving is gesloten.

De deelnemers strijden vanaf 9.30 uur om mooie prijzen en om de titel: Mooiste Kerstaanspanning. De menners leggen een parcours af, gemarkeerd door strobalen, pionnen en kerstversieringen. Ook de crossers leggen hetzelfde parcours af.
De arrenslede ontbreekt hierbij natuurlijk niet. Deze wedstrijd telt mee voor de Men/CrossEventcompetitie. Hierin hebben nog een drietal aanspanningen kans op de hoofdprijs. Tevens hebben ook een aantal kinderen en junioren ingeschreven in een aparte rubriek.

Organisatie
De organisatie ligt in handen van de PFKB, PaardenFokvereniging, Kring Breda. Een vereniging die al ruim 115 jaar bestaat en zich bezig houdt met de rassen Trekpaarden, Friezen en Haflingers. Op deze Event zijn uiteraard alle rassen welkom. Het zal een lange dag worden want de prijsuitreikeng zal tegen 19.00 uur gaan plaatsvinden.
Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u er ook bij zijn dan nodigen we u van harte uit op onze Men/CrossEvent op zondag 9 december bij Stal ’t Sander, Sander 13, Etten-Leur.
De entree is gratis.
Volg ons via de website www.pfkb.nl of via facebook. [l]