AGENDA

Zondag 9 december

Zondag Winterfair in Het Anbarg

10:00 | Het Anbarg

Zondag 9 december is er een grote Winterfair in Het Anbarg van 10.00-16.00 uur. Er zijn allerlei leuke kraampjes ingericht met creatieve artikelen, kerstspullen, cadeau-artikelen, allerlei lekkernijen, kleding, sieraden, zelfgemaakte kaarten, Tupperware, bloemen & planten. etc. Er zijn nog nooit zoveel marktkraampjes geweest dus u kunt naar hartelust shoppen. Er zijn er allerlei lekkere aanbiedingen in 't warm hart voor bij de koffie of het borreltje. U komt toch ook een kijkje nemen? De Kerstman is er ook. Tot zondag!

Kerstbingo voor volwassenen in Ut Praotuis

13:30 | Ut Praotuis

Zondag 9 december is het weer zover, de kerstbingo voor volwassenen in Ut Praotuis. Met wederom geweldige prijzen in de vele ronden. Nu speciaal voor de deelnemers een EXTRA gratis Kerst ronde. Kaartverkoop in de zaal. Aanvang 13.30 uur, zaal open 13.00 uur. Kom op tijd vol=vol. Noteer vast de volgende bingo, deze is op zondag 3 februari.

Zondagmiddag-inloop Kloostergaard

14:30 | Kloostergaard

Op 9 december is er een zondagmiddag-inloop in 't warm hart locatie Kloostergaard aanvang 14.30 uur met een muziekoptreden van Saxomore. Zij spelen met een ensemble van saxofonisten die u mee gaan nemen in de Kerstsfeer. Zeer zeker de moeite waard. De toegang is gratis evenals het eerste bakje koffie. U bent van harte welkom.

Dinsdag 11 december

PCOB Bowlingcompetitie

14:00 | TopShot

Op elke dinsdagmiddag van de maand spelen wij van 14.00 tot 15.00 uur onze gezellige bowlingcompetitie bij Top Shot, Couperuslaan 18 te Etten-Leur. De eerstvolgende keer is op 11 december. Wilt u een keer komen kijken en meespelen dan bent u van harte welkom.

Woensdag 12 december

Klankschaalconcert

19:30 | Wijkgebouw de Gong

Ans Talsma uit 's Hertogenbosch komt naar de Gong voor het geven van een klankschaalconcert. De zuivere klanken en trillingen van de klankschalen laten allerlei gevoelens voorbijkomen op een zachte manier, het zenuwstelsel wordt gekalmeerd. Na het klankschaalconcert voel je je geestelijk en lichamelijk ontspannen en tegelijkertijd vol energie. Gun jezelf dit moment van rust en bezinning in deze drukke tijd! Je bent van harte welkom! Het klankschaalconcert vindt plaats op 12 december om 19.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in wijkcentrum de Gong, Trompetlaan 42, 4876 XA Etten-Leur. Voor info en aanmelden dimphij@ziggo.nl vóór 9 december. Je kunt het concert liggend beleven, dan wel graag zelf yogamatje, tuinstoekussen, dekentje etc. meebrengen.

Woensdag 9 januari

Bijeenkomst reizen KBO Etten

14:00 | De Linde

De bijeenkomst is op 9 januari 2019 in De Linde om 14.00 uur. KBO Etten organiseert van 2 tot 7 juni een 6 daagse busreis naar Berlijn en Potsdam. We verblijven in een 4* hotel, waarbij de maaltijden inclusief zijn, er zijn verscheidene excursies met een Nederlandstalige gids. Interesse? Kom dan vrijblijvend naar de presentatie van deze reis. Opgave is dan mogelijk, inschrijfformulieren liggen vanaf die datum in De Linde en kunnen daarna in de KBO brievenbus ingeleverd worden. Kijk ook op onze website voor verdere informatie bij de reiscommissie van KBO Etten.