Stichting Oude Stijl Jazz Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Op zondag 16 december vindt alweer het laatste concert van dit kalenderjaar plaats georganiseerd door de Stichting Oude Stijl Jazz Etten-Leur. Te gast is ditmaal het orkest Old Dutch & New Orleans, een 4 mans formatie met een "tribute aan Adrian Rollini", beroemde bass-saxofoon speler.

Hun inspiratiebron is voornamelijk de "Skandinavian Rhythm Boys" met de nadruk op "speciale melodieën uit verschillende landen zoals Zweden / Denemarken / Polen en natuurlijk New Orleans.

Bezetting: Cornet: Robert Duis; Contra Bass: Ad Rats; Bass Sax: Jochem Geselschap; Banjo: Dirk Maas.

Het afgelopen concert in november werd zeer druk bezocht, dus De Stichting hoopt ook ditmaal op een volle zaal. Hoe meer zielen hoe meer vreugd, zeker als daar ook nog een heerlijk stuk muziek bij te beluisteren is. Het concert vangt zoals altijd aan om 14:00 uur en duurt tot 17:00. Locatie De Linde, Lambertusstraat 7, Etten-Leur. (parkeren is prima mogelijk aan de Wipakker, naast de brandweerkazerne). Neem gerust familie, vrienden en kennissen mee naar deze gezellige middag. Wilt u meer weten van de Stichting en/of van de komende concerten bezoek Dan eens de website www.jazzettenleur.nl. [l]