Christmas Sing-a-long

ETTEN-LEUR - Het meezingkoor The Senior Singers vond dat het tijd werd dat er eens een Christmas Sing-a-long zou worden georganiseerd. Een Kerst-Zang-Feest waarop oude en nieuwe kerstmeezingers worden afgewisseld met grappige christmas-songs en mooie meerstemmig uitgevoerde kerstklassiekers.

Zij vonden daarvoor bij het bevriende koor De Smart Ladies onmiddellijk bijval. Na een intensieve voorbereiding staan zij te popelen om het publiek te verrassen op zaterdag 15 december in het Voorschip van het Turfschip, Schipperstraat 2 in Etten-Leur. De aanvang is 14.30 uur, de zaal is open vanaf 14.00 uur en de toegang is gratis.

Laat u in een vrolijke kerstsfeer brengen en kom genieten en meezingen, samen met gelijkgestemden. Een greep uit het programma: Santa Claus is coming to town, Rudolf met de rode neus, Let it snow, Joy to the world, Away in a manger, Oh little town of Bethlehem, Stille Nacht, So this is Christmas, Frosty the snowman, The first nowell, I’m dreaming of a white christmas, en nog veel meer van die heerlijke oude bekenden. U bent van harte welkom. [l]