Winst voor Focus 2 en Focus A

ETTEN-LEUR - Focus A moest afreizen naar Den Bosch voor hun wedstrijd tegen Stip A1. Voor hun een onbekende tegenstander dus ze wisten niet wat er te wachten stond.

Stip A wist de score te openen maar daarna bleek al snel dat Focus te sterk was. Door heel goed samenspel en het afwerken van de verkregen kansen wisten ze op een 2-5 voorsprong te komen. Daarna was Stip pas in staat om wat terug te doen. Bij het rustsignaal bleek dat Focus een mooie 5-8 voorsprong had opgebouwd. In de tweede helft liepen ze nog uit naar 5-10. Eigenlijk is de overwinning voor Focus noot in gevaar geweest en konden ze de wedstrijd rustig uitspelen. De eindstand was dan ook 10-14. Doelpunten voor KV Focus kwamen van; Romy L 5 maal, Jur 3 maal, Demi en Tanika 2 maal en Robbie en Gijs elk 1maal. Focus 2 moest thuis aantreden tegen het 3e team van Erasmus. Vooral de eerste helft ging geheel gelijk. Geen van beide teams kon echt het verschil maken en het was Focus 2 dat de rust inging met een 5-4 voorsprong. In de tweede helft was de weerstand van Erasmus en door goed spel wist Focus uit te lopen tot 10-4. Ze gingen wat rustiger spelen en zodoende kreeg Erasmus de gelegenheid om de stand wat dragelijker te maken naar 10-7. Toen de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd floot was de eindstand opgelopen tot 12-8. Doelpunten van KV Focus kwamen van de hand van; Christiaan 5 maal ; Evelien en Selina 2 maal en Jan , Susan en Debbie elk 1 maal .De overige teams die moesten spelen zijn er niet in geslaagd om hun wedstrijd winnend af te sluiten. Focus B2 moest het onderspit delven tegen Emergo B1 en Focus 3 had niets in te brengen tegen het sterke Voltreffers 2. Ook Focus 1 kon het deze keer niet maken en verloren hun wedstrijd. Hieronder de uitslagen van de gespeelde wedstrijden:

Focus B2-Emergo B1 3-11

Stip A1-Focus A1 10-14

Focus 3-Voltreffers 2 5-23

Focus 2-Erasmus 3 12-8

Focus 1-Attila 1 10-23

Hopelijk het komende weekend wat meer succes voor de teams.

Merwede/Multiplaat 8-Focus 3 20.40u DeStoep Sliedrecht

Dus op deze dag slechts 3 wedstrijden in het Turfschip. Natuurlijk zouden de spelers/sters het leuk vinden als ze aanmoedigingen kregen vanaf de tribune. Kom gerust kijken en zie hoe leuk en spannend korfbal kan zijn. Voor meer info over korfbal en KV Focus verwijs ik naar onze site www.kvfocus.nl. [l]