Kerst met KoorBusiness

ETTEN-LEUR - KoorBusiness heeft onder leiding van hun nieuwe dirigent Rogier de Pijper hard gewerkt aan een nieuw Kerstblok en willen u dit graag laten horen op maandag 17 december tijdens Familie en Friends in ons thuishonk Café de Pastoor aan de Lange Brugstraat. Zaal open vanaf 20.15 uur, aanvang 20.30 uur.

Bent u maandagavond 17 november verhinderd, dan heeft u nog een kans op zondag 23 december. We treden dan tweemaal op bij een door Zanggroep Rucphen georganiseerde middag met als thema “Kerstklanken” in de theaterzaal van Agora aan de Rucphense Vaartkant 2b te Rucphen, samen met Zanggroep Rucphen en Sprundel Vocaal vanaf 13.30 tot 16.30 uur, de zaal is open om 12.30 uur. Ook bij dit optreden bent u van harte welkom!

Als u geïnteresseerd bent in zingen en u wilt ons koor komen versterken, bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij de repetitie, iedere maandag van 20.15 uur tot 22.15 uur bij Biercafé de Pastoor. Graag vooraf contact opnemen met het secretariaat tel. 06-43676936 of via secretariaat@koorbusiness.nu. Wij zijn met name op zoek naar mannenstemmen. Voor meer informatie: www.koorbusiness.nu of Facebook. [l]