De jongens van JO13-4. FOTO ILONA THEULEN
De jongens van JO13-4. FOTO ILONA THEULEN Ilona Theulen

DSE JO13-4 neemt het op tegen Sprundel

ETTEN-LEUR - Het gezellige team van DSE JO13-4 speelt zaterdag 1 december jl. een moeilijke wedstrijd tegen de nummer 2 van de poule, Sprundel. Van te voren zit er wat tegen, de vaste keeper van de JO13-4 is verhinderd en door afwezigheid, ziekte en een blessure missen we nog eens 3 spelers. Gelukkig is binnen DSE altijd een goede invaller te vinden, we krijgen versterking van 3 meiden van MO13-1.

Marino trapt af en de jongens en meiden spelen goed. Quinn en Denzel krijgen een kans maar een doelpunt valt nog niet. Sprundel doet zijn best en helaas voor DSE gaan we met 0-3 de rust in. Na de rust zorgt een snelle treffer van de tegenpartij dat de koppies gaan hangen, DSE heeft het moeilijk! Gelukkig geeft dit team niet zomaar op! Ze blijven vechten. Er komen kansen maar scoren blijft uit. Vera heeft veel te doen als keeper, verdedigers Kyran, Bo, Anouk en Lucas doen hun best. Ruben vliegt over het veld en Leon en Jenthe proberen het ook nog eens. Ineens is daar Ilyas die de kans krijgt voor een leeg doel. Hij loopt er een paar tegenstanders uit en scoort! Een puntje voor de eer èn welverdiend! Helaas verloren maar niet opgegeven! Een gezellig en leuk team waar behalve winnen ook het plezier hoog in het vaandel staat! Volgende week weer lekker voetballen en dan met keeper Stan, middenvelder Jamie en snel weer met verdedigers Jesse en Jeremy. Helaas ook die wedstrijd werd weer verloren. Nu op naar de voorjaarscompetitie met een hopelijk minder zware indeling. [l]