Kerstdame deelt kerstkransjes uit met wensen voor het nieuwe jaar. FOTO SANDRA MUSTERS
Kerstdame deelt kerstkransjes uit met wensen voor het nieuwe jaar. FOTO SANDRA MUSTERS Sandra Musters

Finale van de stempelactie van de weekmarkt

ETTEN-LEUR - Nog één week kunnen bezoekers van de warenmarkt in Etten-Leur stempels verzamelen om hun spaarkaarten vol te krijgen. Slechts 15 stempels zijn hiervoor nodig. Per aankoop krijgen bezoekers een stempel. Door de afgestempelde kaarten op woensdagochtend 19 december op de warenmarkt in te leveren bij de podiumwagen, wordt direct kans gemaakt op leuke prijzen.

Doorlopend gedurende deze ochtend zijn er leuke prijzen te winnen met de Casinoshow met als presentator Ton Laros. Door een volle stempelkaart in te leveren mag u een gokje wagen in deze show. Combineert u de juiste sleutel met de juiste kluis, dan is de inhoud voor u!

Vanaf de start van de warenmarkt, kunnen volle stempelkaarten ingeleverd worden. Alle stempelkaarten die ingeleverd worden vóór 10.00 uur, doen mee met de trekking van 10.00 uur. Alle volle stempelkaarten die ingeleverd worden ná de eerste prijstrekking maar vóór 11.00 uur, doen automatisch mee met de trekking van 11.00 uur. Ook deze ronde zijn grote prijzen te winnen.

Om 12.00 uur vindt de prijsuitreiking van de hoofdprijzen plaats. Alle kaarten die gedurende de hele ochtend ingeleverd worden, doen mee met deze trekking. De te winnen prijzen voor deze finaletrekking zijn onder andere een fiets, een airfryer, waardebon voor een compleet diner, high tea, toegangskaarten voor het Kerstcircus, een borrelplank, koffie- en theemomentjes bij de lokale horeca en uiteraard een leuke kinderprijs.

Om ook daadwerkelijk kans te kunnen maken op deze spetterende prijzen, dienen deelnemers aan de winactie zelf aanwezig te zijn bij de prijsuitreiking. Zorg dus dat u erbij bent op woensdagochtend 19 december. [l]