Kerstevent in 't Regiment: een betoverend mooi begin van de feestdagen.
Kerstevent in 't Regiment: een betoverend mooi begin van de feestdagen. Foto:

Kerstevent in 't Regiment

ETTEN-LEUR - In een gezellige kerstsfeer winkelen, borrelen, eten en inspiratie opdoen. Genieten, dat doe je op zaterdag 15 en zondag 16 december in 't Regiment aan de Bisschopsmolenstraat. 'Het pareltje van Etten-Leur' pakt op deze twee dagen flink uit met een Kerstevent.


Het plein van het winkelgebied is overkapt met een prachtige tent. En een paar duizend lichtjes in de (kerst)bomen zorgen voor een bijzondere sfeer. Beide dagen worden omlijst met mooie kerstmuziek, ook kunnen kinderen bij de vuurkorf zelf marshmallows roosteren. Warme chocolamelk en glühwein maken het feest compleet en uiteraard komt de kerstman op bezoek!

Op het plein, maar ook binnen komen diverse kraampjes te staan met leuke accessoires van zes gastverkopers. 't Regiment zou 't Regiment niet zijn als het niet anders-dan-anders is, met handgemaakte sieraden, tassen en koperen kandelaars. Ook is er een stand met het laten bedrukken van textiel en hout met eigen teksten. Oftewel hier ga je slagen voor al jouw kerstcadeau's.

De winkels en horeca eromheen zijn al even betoverend aangekleed. Op deze twee dagen beleef je 't Regiment op z'n allermooist. Je kunt er terecht voor leuke kleding, meubelen, woon- en lifestyle accessoires, kerstdecoraties, bloemen en nog veel meer. Alsof je binnenstapt in een sprookje.

Kom en verras jezelf op 15 en 16 december (11.00-17.00 uur) in 't Regiment, Bisschopsmolenstraat in Etten-Leur.

Een betoverend mooi begin van de feestdagen.

't Regiment, Bisschopsmolenstraat 54-62, Grauwe Poldervoetpad 2-6, Etten-Leur. [l]