Team DSE JO9-1. FOTO TOON VERHEIJEN
Team DSE JO9-1. FOTO TOON VERHEIJEN Toon Verheijen

DSE JO9-1 naar de hoofdklasse

ETTEN-LEUR - Afgelopen zaterdag speelde de JO9-1 de laatste wedstrijd van de competitie en met resultaat: ze zijn kampioen en mogen door naar de hoofdklasse.

Team JO9-1 heeft dit najaar een hoop mooie kwaliteiten laten zien; een fantastische samenwerking met een hoop speelplezier en successen. Met Jens en David in de goal en Mick en Lucas achterin, liep de tegenstander keer op keer vast op de sterke verdediging. Vanaf het middenveld zorgde Fedde ervoor dat het spel de breedte in kon gaan. Daar pakten Levi, Dylan, Julius en Danu het met snelheid en behendigheid verder op.

Zo ook tijdens de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen BSC JO9-1.

De wedstrijd begon spannend met een 0-1 achterstand. Al vrij snel scoorde Levi de gelijkmaker. Julius zorgde voor de 2-1 voorsprong maar BSC gaf niet op en na twee tegendoelpunten stond DSE met 2-3 achter. Reden genoeg voor dit team om nog harder te knokken. Dus de aftrap op de middenstip, een mooie pass naar voren, de spits op de juiste plek (en een beetje wind mee misschien) en binnen een minuut kwam de gelijkmaker. Dankzij de fantastische samenwerking van dit hele team konden Danu en Julius meerdere malen scoren en werd de eindstand 6-3.

Op naar de hoofdklasse om te zien of dit team nog verder kan groeien. Met de professionele leiding van Toon, Ruben en Jason heeft dit team er alle vertrouwen in! [l]