Vakgarage Etten-Leur maakt het mogelijk dat kinderen die onder de armoedegrens leven, een gezellig circusavondje gaan beleven.
Vakgarage Etten-Leur maakt het mogelijk dat kinderen die onder de armoedegrens leven, een gezellig circusavondje gaan beleven. Foto:

Vakgarage Etten-Leur 'deelt uit met kerst'

ETTEN-LEUR - 22 december is het weer zo ver, alweer de 5e editie van het kerstcircus Etten-Leur. Helaas is een avondje circus niet voor iedereen weggelegd.

Wist u dat in Etten-Leur de armoede grens op 5,1 procent ligt terwijl het landelijk gemiddelde 4,3 procent is? Hier zijn we erg van geschrokken en wij vinden dat ieder kind de kans moet krijgen om een leuk uitje te hebben met het hele gezin, zeker met de feestdagen. Hier willen wij natuurlijk een steentje aan bijdragen. De afgelopen periode hebben wij Vakgarage Etten-Leur een frisse start gemaakt op onze nieuwe locatie aan de Mon Plaisir 100. Daarom gunnen wij het deze kinderen om deze geweldige première avond te mogen beleven, als mooie start van de feestdagen.

Financiële bijdrage

Met de financiële bijdragen die wij leveren hopen we deze kinderen een warm hart toe te dragen zodat deze een onvergetelijke avond gaan beleven in het Kerstcircus Etten-Leur. [l]