Woensdag 12 december

Klankschaalconcert

19:30 | Wijkgebouw de Gong

Ans Talsma uit 's Hertogenbosch komt naar de Gong voor het geven van een klankschaalconcert. De zuivere klanken en trillingen van de klankschalen laten allerlei gevoelens voorbijkomen op een zachte manier, het zenuwstelsel wordt gekalmeerd. Na het klankschaalconcert voel je je geestelijk en lichamelijk ontspannen en tegelijkertijd vol energie. Gun jezelf dit moment van rust en bezinning in deze drukke tijd! Je bent van harte welkom! Het klankschaalconcert vindt plaats op 12 december om 19.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in wijkcentrum de Gong, Trompetlaan 42, 4876 XA Etten-Leur. Voor info en aanmelden dimphij@ziggo.nl vóór 9 december. Je kunt het concert liggend beleven, dan wel graag zelf yogamatje, tuinstoekussen, dekentje etc. meebrengen.

Vrijdag 14 december

Kerstknutselen in Ut Praotuis

19:00 | Ut Praotuis

We gaan op vrijdag 14 december van 19.00 uur tot 20.30 uur iets leuks maken voor de kerst. Dus zit je in groep 4, 5, 6,7 of 8 en heb je zin om mee te doen kom dan naar 't Proatuis. Er zijn geen kosten aan verbonden. Werkgroep Kinderactiviteiten.

Zaterdag 15 december

Kerststukjes maken en meer

10:00 | Wijkgebouw de Gong

Op 15 december zijn de deuren van de Gong niet alleen geopend voor bezoekers van het Repair Café, maar ook voor iedereen die zelf kerstversieringen wil maken. Er is divers materiaal uit de natuur om je eigen kerststukje of krans samen te stellen. Wil je liever een kant en klaar kerststuk kopen? Ook dat is mogelijk. Er is een workshop engeltjes maken, versieren van stenen met stipwerk en papieren doosjes maken. In de huiskamer staat de koffie staat klaar en zijn ook andere drankjes verkrijgbaar. Voor de liefhebbers is er erwtensoep met brood. Zaterdag 15 december van 10.00-16.00 uur, wijkgebouw de Gong, Trompetlaan 41, Etten-Leur (naast de Lidl). Je kunt gewoon binnenlopen, van te voren opgeven is niet nodig.

Dansavond Wijkvereniging Grient/ Sanderbanken

20:00 | brede school d'n Overkant

Zaterdag 15 december houden we onze laatste dansavond van het jaar 2018. Op deze avond komen de stijldansers aan bod maar ook de linedancers worden niet vergeten. Aanvang 20.00 tot 24.00 uur. Adres Brede school d'n Overkant, Edward Poppelaan 18. In 2019 gaan we gewoon door met de gezellige dansavond.

Kerstbingo

14:00 | Wijkgebouw de Vleer

Voor alle Bingo geïnteresseerden, gelukvogels en alle anderen! Op zaterdag 15 december vindt er de speciale Kerstbingomiddag plaats. U bent van harte welkom vanaf 13.30 uur. De bingo start vanaf 14.00 uur en duurt tot 16.30 uur, in wijkgebouw de Vleer (Kraanvogel 22, de brede school). Er worden 6 rondes gespeeld, daarnaast wordt er ook nog een Superronde gespeeld met extra mooie prijzen. Doe mee en maak kans op een van de vele prijzen! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cees Wegman, 076 5020358.

Zondag 16 december

Joy to the World

10:00 | Het Turfschip

Onder deze naam is er op zondagochtend 16 december om 10.00 uur in het Turfschip een speciale Kerstpraise. Medewerking wordt verleend door 'All4Him' onder leiding van Wim Holsappel. Deze band is in Etten-Leur bekend door de regio-praise avonden. Met elkaar zingen we oude en nieuwe Kerstliederen en verheugen we ons in de vreugde die de komst van het kerstkind de wereld geeft. Wat dat voor ons betekent zal Jan Verschoor uitleggen in een korte boodschap. De toegang is gratis en na afloop is er uiteraard koffie of thee.

Kerstbingo

13:30 | Wijkgebouw de Gong

Ook dit jaar is er weer een gezellige bingo in kerstsfeer in wijkgebouw de Gong. U bent op zondag 16 december vanaf 13.30 uur van harte welkom. Het spel begint om 14.00 uur. Aan de bar in de gezellige huiskamer zijn dranken tegen laag tarief verkrijgbaar. Er zijn cadeaubonnen te winnen! De volgende bingo wordt gehouden op zondag 10 februari. Voor vragen kunt u contact opnemen met Ineke Nelemans: 06-12670907.

Dinsdag 18 december

Bloemschikken KBO Etten

13:30 | De Linde

Bloemschikken voor Kerst bij KBO Etten. Op dinsdag 18 december om 13.30 uur, in de Linde. Dan gaan we een Kerststuk maken, zelf meebrengen, mos bloemen en kerstattributen. Breng meerdere bakjes of schalen mee, voor oase en extra groen word gezorgd. Opgeven kan via briefje in de KBO brievenbus.