SC Unitas'30 rondom de winterstop

ETTEN-LEUR - De laatste trainingen van 2018 zijn op 21 december. Als je als teamleiding besluit om deze week niet meer te trainen, dan graag een berichtje naar beheer-richard@unitas30.nl

In de winterstop vinden nog de voetbalkampen plaats voor de O11-jeugd (28 en 29 december) en de O13/O15-jeugd (3 en 4 januari). Op 6 januari is de nieuwjaarsreceptie (en de nieuwjaarswedstrijd). Zie hiervoor de agenda aan de rechterzijde van de homepage.

De trainingen voor jeugd en senioren starten weer op maandag 14 januari. Uitzondering hierop: Zondag 1, Zondag 2, Zaterdag 1, Dames 1 en JO19-1 starten op 8 januari en/of 10 januari.

Voor het vervolg van het voetbalprogramma: check daarvoor regelmatig de website!

Jordy Bollaart ontvangt eerste 'De Unitasser'

Alle leden ontvangen één dezer dagen een heus Unitas'30 Clubmagazine in de brievenbus. De afgelopen maanden heeft een speciaal samengesteld redactieteam (bestaande uit 10 Unitas'30 leden) keihard gewerkt aan de totstandkoming van dit prachtige bewaarnummer.

Vanavond ontving Jordy Bollaart, aanvoerder van ons Eerste Elftal, het eerste nummer uit handen van Ad van den Bemt, bestuurslid bij de club. De vereniging mag trots zijn op dit mooie magazine!

Een speciaal dankwoord aan John, Ad, Sonja, Karin, Selina, Cindy, Lonneke, Rick, Koos en André voor jullie inzet om dit mogelijk te maken. Houd je brievenbus in de gaten!

Halsteren in 2e helft voorbij JO13-6

En daar was dan de laatste wedstrijd van dit najaarsseizoen. Halsteren JO13-4-Unitas JO13-6.

Van te voren hadden we diverse afspraken gemaakt. We zagen voordat de wedstrijd begon al 2 grote Halsteren-gasten staan. Die moesten we dan ook zoveel mogelijk uitschakelen. Dat lukte prima in de eerste helft. Hierdoor kon Halsteren niet het overwicht ten gelde maken. Maar toch moesten we op het laatst van de eerste helft een doelpunt toestaan 1-0. Daarna hadden we nog een prima aanval maar konden we net niet gelijk maken. 1-0 met rust.

In de rust moesten we wisselen want we willen ook dat iedereen evenveel speelt. Hierdoor kwam er een ander spelbeeld. Meteen na rust viel helaas al de 2-0. De taken die in de eerste helft erg goed werden uitgevoerd konden we niet meer goed blijven uitvoeren. Halsteren liep nog uit naar 6-0. Jammer voor ons, zelfs de scheidsrechter zei na afloop dat 3-0 meer dan genoeg zou zijn geweest. Einde seizoen op naar het jaar 2019 waarin we er weer sportief tegenaan zullen gaan. Hopelijk halen we dan wat meer punten. Zou wel verdient zijn voor ons leuke team.

Uitslag trekking Grote Clubactie

De trekkingsuitslag van de Grote Clubactie loterij 2018 is bekend! Bij Unitas’30 zijn er 16 prijzen gevallen. Wij weten niet wie iets gewonnen heeft of wat er gewonnen is. Dus als je iets hebt gewonnen, zouden we het leuk vinden dat je dit met ons deelt via info@unitas30.nl of op onze Facebookpagina.

De winnende lotnummers vind je op de volgende link om de loten te controleren in de lotchecker: https://lotchecker.clubactie.nl

Je lotnummer(s) kun je vinden op je bankafschrift van de grote clubactie. Wij wensen alle prijswinnaars alvast veel plezier met hun gewonnen prijs!

P.S. de drie beste verkopers en het winnende team met de meest verkochte loten bekend worden gemaakt op de nieuwjaarsreceptie op 6 januari. [l]