Kerstconcert Kerkzwervers.
Kerstconcert Kerkzwervers.

Kerkzwervers zingen met Kerst de sterren van de hemel

ETTEN-LEUR - Het koor De Kerkzwervers is stevig aan het repeteren om er ook dit jaar weer een bijzondere Kerst van te maken. Er staan op kerstmiddag/avond drie optredens op het programma van het koor. Zo kunnen heel veel mensen genieten van hun muziek en de bijzondere sfeer want een Kerst met de Kerkzwervers is altijd speciaal en dit jaar zingen ze de sterren van de hemel.

Kerst in Kloostergaard

Het is al bijna traditie geworden dat de Kerkzwervers op 24 december sfeervolle kerstvieringen verzorgen voor de bewoners van Kloostergaard en mensen van buiten deze zorginstelling. Iedereen is welkom! Er zullen, zoals vorig jaar, zelfs twee vieringen op deze locatie gehouden worden. De eerste kerstviering, waarbij pastores Ton Willemsen en Ad Rouwendal voorgaan, begint om 16.15 uur en de volgende viering start om 19.30 uur. Door de grote toeloop op deze kerstvieringen en om het veilig te houden, is het ook deze keer nodig om een toegangskaart vooraf op te halen in het restaurant ’t Warm Hart in Kloostergaard. Deze kaarten zijn gratis maar wees er snel bij. Vanzelfsprekend hebben de bewoners van Kloostergaard voorrang bij deze kerstvieringen.

Sfeervolle nachtmis in Lambertuskerk

Als slotakkoord van deze kerstmarathon gaan de Kerkzwervers de nachtmis om 22 uur opluisteren in de Lambertuskerk. In deze sfeervolle verlichtte ruimte van de kerk zullen muziek, tekst en licht, weer samengaan en zorgen voor het echte beleven van Kerstmis. De kerk is vanaf 21.30 uur open voor deze kerstviering. Dit jaar is het thema “Kan de aarde hemel worden?” Geen glitter of klatergoud, maar stilstaan bij een ster die vanuit de hemel de aarde raakt en je laten ontwapenen door het kleine en het kwetsbare in deze wereld. Iedereen is van harte welkom! [l]