Selectie VVR na korte winterstop weer gestart

RIJSBERGEN - Na de toch vrij korte winterstop, is ook de selectie weer begonnen op 4 januari. Het is de voorbereiding op een lang 2e seizoenshelft dit door de o.a. de nieuwe competitie opzet.

Er staat eind januari (21 en 28) direct een dubbele confrontatie tegen concurrent Alliance op het programma zodat het belangrijk is om ernaar toe te werken om er direct te staan! Voor VVR 2 duurt het nog wat langer voordat de competitie begint maar na het winnen van de 1e periode is aangetoond dat men zeker voor prijzen mee kan gaan strijden! Komend weekeind gaat de selectie op Trainingsweekeind met een mooie groep (38 man) om daar een basis te gaan leggen. In Groesbeek zullen de puntjes op de bekende I worden gezet waar naast een training bij de bekende 2e divisie club de Treffers, een aantal andere sportieve activiteiten plaats zullen vinden. Een stukje teambuilding maar ook opbouw zal daar centraal staan. Op zondag spelen bij terugkomst zowel 1 als 2 nog tegen Viola waarna dit ongetwijfeld mooie, nuttige weekeind wordt afgesloten met de nieuwjaarsreceptie in de kantine waar hopelijk met veel mensen samen het glas geheven kan worden op een sportief mooi seizoen!

Jeugd
Afgelopen zaterdag is de jaarlijkse teerdag geweest voor onze jeugd spelers. Ruim 200 spelers en speelsters bonden de zaalvoetbalschoenen aan om in de sporthal onderling de strijd aan te gaan. Dit leverde tal van mooie duels op waar ook de leiders/trainers fanatiek langs de kant stonden te coachen. Ook zij vochten een onderlinge strijd uit wat garant stond voor mooie momenten.
's Morgens vroeg starten de minipupillen op (met een opzwepende muziek!) waarna elke leeftijdscategorie 1 ½ uur de strijd aan konden gaan. Na deze sportieve strijd kon elke categorie naar de VVR kantine waar heerlijke frietjes met een snack klaar stonden. Een heel geslaagde dag die ondanks de grote opkomst perfect is verlopen. Dit alles was mogelijk door de vele vrijwilligers, AC en JC. Edwin en Hans bedankt voor de aansturing van deze mooie, geslaagde dag!

Nieuwjaarsreceptie
VVR nodigt alle leden/vrijwilligers/sponsoren van VVR uit voor de nieuwjaarsreceptie van VVR in onze kantine op sportpark de Laguiten. Op zondag 14 januari zal de receptie beginnen om 15:30 uur. Voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie spelen VVR 1 & 2 een oefenwedstrijd om 13.30 uur tegen Viola als afsluiting van hun trainingskamp. [l]