Terugblik eerste seizoenshelft jeugdteams VV Zundert

ZUNDERT - Hoe verging het de jeugdteams van V.V. Zundert voor de welverdiende winterpauze? Dit seizoen voor het eerste halve competities voor alle jeugdteams. Na de winterstop, nieuwe ronde, nieuwe kansen. Alle teams worden ingedeeld op niveau van voor de winterbreak. Bij JO9 teams geen uitslagen en standen meer.

Na een korte terugblik op de prestaties van de senioren vorige week, is het nu de beurt aan de jeugdteams. Hierbij natuurlijk dames eerst. Zundert-MO19-1 sloot de eerste seizoenshelft knap op de vierde positie af. Wernhout/Zundert-MO15-1 dat voor het eerst in actie kwam eindigde knap op plaats zeven ondanks minder gespeelde wedstrijden door afgelastingen. Voor Wernhout/Zundert-MO13-1 gaat hetzelfde verhaal op. Minder wedstrijden, toch plaats acht. De samenwerking bevalt tot op heden uitstekend. Na de winterstop wisselen beide teams van thuishaven. De Wernhout/Zundert combinatie onder 15 gaat de thuiswedstrijden in Zundert afwerken, terwijl Wernhout/Zundert-MO13-1 gaat spelen in Wernhout.
Dan de jongens. JO19-1 is op een prima derde plaats geƫindigd. En zal zo na de winterstop tegen andere topteams uit de eerste klasse uitkomen. JO19-2 heeft iedere week de schade beperkt weten te houden met het jonge team. Hopelijk halen zij na de winterstop ook wat overwinningen. JO17-1 had het pittig in de eerste klasse, waar wist toch twee teams onder zich te houden. JO15-1 kwam slechts 1 punt te kort voor het onofficiƫle kampioenschap. JO15-2 verraste vriend en vijand met een uitstekende 4 plaats, waarbij men even geloofde in de titel. JO13-1 presteerde met een plaats in de middenmoot (zesde) naar verwachting. JO13-2 presteerde wisselend, maar was competatief in bijna alle wedstrijden, de tiende plaats was het resultaat. JO11-1 verloor geen enkele wedstrijd en werd daarmee kampioen. Hiermee werd het de laatste gehuldigde winterkampioen van V.V. Zundert. JO11-2 haalde een punt gemiddeld en speelde dus lekker mee in de competitie. JO11-3 had veel pech met afgelastingen er werd desondanks knap zesde. Voor de JO9 teams worden sinds dit seizoen geen uitslagen en standen meer bijgehouden. Maar alle drie de teams hebben een leuke najaarscompetitie achter de rug. Nu hopen voor alle teams dat er een goede indeling voor na de winterstop gemaakt wordt door de KNVB.

Programma senioren
Zondag 14 januari

TSC-1-Zundert-1 av.12.00u
TSC-2-Zundert-2 av.12.00u
Dinsdag 16 januari
Gilze-1-Zundert-1 av.20.00u

De nieuwe competitie voor de teams met na- en voorjaarscompetitie worden 12 januari bekend en staan dan ook op www.vvzundert.nl en voetbal.nl. De nummering en het wedstrijdschema worden 24 januari bekend gemaakt. De competitie gaat 24 februari van start. [l]