Programma CV de Banaonblussers

ZUNDERT - Januari is ingezet en dat betekent dat ook carnaval met rasse schreden nadert. Tijd om uit te wijden over allerlei nieuwigheden, fratsen, optochten en de vele bals die op stapel staan.

Traditiegetrouw trappen de Banaonblussers een serie van weekenden leut af met de alombekende carnavalskrantrondbreng, deze vindt plaats op 27 januari door heel Zundert en Klein Zundert. Houd ramen en deuren dus geopend! Op 3 februari starten dan echt de plechtige leutverplichtingen wanneer de Raad van Tig een bezoek brengt aan het gehandicaptenbal in Het Wapen van Zundert.

Vrijdag 9 februari trappen we carnaval in Zundert af tijdens onze rondgang op de basisscholen. Tevens kunnen de kleinste banaonblussertjes weer een kleurplaat inkleuren en inleveren, hier staan leuke prijzen tegenover. Voor de wat oudere Banaonblussers is er natuurlijk de kans en mogelijkheid om zich op te geven als Lid van de Raad van Tig.
En alsof dat niet genoeg is zal ook de vorig jaar begonnen versierde fietsenoptocht ook dit jaar doorgang vinden als onderdeel van de Grote Optocht der Banaonblussers. Inschrijven kan zelfs nog tot een uur van te voren voordat de optocht start op 10 februari om 14.00 uur. Kunt u sowieso niet wachten om mee te doen met de optocht? Meld u en uw eventuele groepsleden dan aan via bestuur@banaonblussers.nl.
Op dinsdag 13 februari brengt de Raad van Tig sowieso weer een bezoekje aan het Golden Oldiesbal, dat inmiddels een mooi onderkomen heeft gevonden bij Café-Zaal Schuttershof in Klein Zundert. Maar let wel: Dit jaar is de fijne feestmiddag extra rijkelijk voorzien van entertainment. Want naast Disco Cheers, zullen de Banaonblussers ook met een Grande Bingo op de proppen komen met alweer mooie prijzen in het kielzog.

Voor alvast meer informatie over het programma van carnaval 2018, de starttijden, opgeven voor de optocht bezoek dan de Facebookpagina of stuur (wederom) een mailtje naar bestuur@banaonblussers.nl. [l]