VV Zundert zit niet stil tijdens winterstop

ZUNDERT - Zeker met de afgelastingen vlak voor de winterstop lijkt het alweer een eeuwigheid geleden dat er gevoetbald is. Toch betekent dit niet dat er niets gebeurd is. Zo heeft de jeugd zich uitermate goed vermaakt in een zaalvoetbaltoernooi samen met de leeftijdgenoten van Moerse Boys.

Volgende week begint de voorbereiding op de tweede seizoenshelft voor de meeste teams. De trainingen worden dan weer hervat. Zundert-1 en Zundert-2 zijn al wel volop in training. Zij starten immers eerder dan de andere teams aan de competitie. Deze twee teams hebben er dan ook al een pittig en ook gezellig trainingskamp opzitten. Net zoals overigens Zundert-VR-1 en Zundert-JO19-2.

Tevens was er nog een gezellige nieuwjaarsborrel in de kantine. Tijdens deze borrel werd ook het contract met de hoofdsponsor met 3 jaar verlengd.

Vanaf maandag 22 januari starten de trainingen. De wedstrijdsecretarissen hebben ook voor bijna alle teams weer 1 of meerdere oefenwedstrijden geregeld.

De competitie-indelingen staan op voetbal.nl

Uitslagen
TSC-1-Zundert-1 2-4
TSC-2-Zundert-2 1-0

Rikken
Donderdagavond 18 januari staat de maandelijkse Rikavond weer op het programma. Vanaf 20.30 uur bent u welkom in de kantine. Er is een tussenstand, welke net als meer informatie op www.vvzundert.nl staat. Eerdere deelname is niet nodig, u kunt gewoon instappen. Blokkeer de rest van het voetbalseizoen alvast de derde donderdag van de maand vast in uw agenda.

Programma zaterdag 20 januari
Roosendaal-JO19-1-JO19-1 av.15.00u
Zwaluwe-1-Zundert-1 av.14.30u
Zondag 21 januari
GroenWit-2-Zundert-2 av.11.00u
Sprundel-4-Zundert-4 av.12.00u [l]