Moerse Boys heeft stelletje goeie koppen

ZUNDERT - In het dubbele uitduel van 1 en 2 tegen Bavel deed het eerste het goede voorbeeld van het tweede volledig volgen. Ons allertwidde wist op overtuigende wijze zijn partij om te zetten in een 0-4 overwinning en uiteindelijk presteerde ons vlaggenschip precies hetzelfde, ook 0-4.

Opvallend was dat de eerste goal de enige was die met de voet achter de goed opererende keeper van Bavel werd gepeerd. Het was Bart vd Broek die het net voor rust welletjes vond en op onnavolgbare wijze in de uiterste rechterbovenhoek de goalie verschalkte. Nog net voor de thee wist Leroy een goed doorgekopte bal door Pim achter de keeper van Bavel te werken met het hoofd. Voor de meegereisde supporters nam de leidsman hierna de enige juiste beslissing op dat moment en dat was het produceren van het rustsignaal. Niet alleen de toeschouwers, maar ook de spelers van Moerse Boys, bleken positief te reageren op het kwartiertje pauze. Het veldspel werd alsmaar beter in de tweede helft en Bavel had moeite met het tweedeklasse niveau. Toch duurde het zo’n twintig minuten vooraleer de Bavel verdediging in een samengeroepen vergadering had besloten dat na een prettig genomen hoekschop door Bart de aan de grond genagelde Mitchel het leder tegen de touwen mocht koppen. Het toetje werd bewaard tot het laatst. Dit was er een van een 3-sterren Michelin kwaliteit, zeldzaam lekker en eentje waarvan de smaak heel lang blijft hangen. De goed ingevallen Cas pikte de bal op in het middenveld, stuurde Sjoerd weg op rechts en die caramboleerde met een scherpe voorzet de bal op het hoofd van de goed ingelopen Pim. Deze was niet te stoppen. Eindstand 0-4. Volgende week vriendschappelijk uit naar TSC, Ons tweede speelt aldaar om 11.00 uur en het eerste om 13.00 uur.

Oliebollencup
Zaterdag 10 februari is het weer zover, de Oliebollencup. Er zijn, net zoals de andere jaren, weer drie prijzen te verdelen: Het best verklede team; Winnaar beerpong/alternatieve activiteit; Winnaar voetbaltoernooi. Daarnaast zal er dit jaar voor extra muzikale omlijsting gezorgd worden. Aanmelden via acsenioren@moerseboys.nl onder vermelding van teamnaam, aantal deelnemers; tel. nummer contactpersoon.

Spelregelavond
Op woensdag 24 januari wordt om 19.30u een spelregelavond georganiseerd voor de JO17, MO19 en JO19. Van de spelers van bovengenoemde elftallen wordt verwacht dat zij aanwezig zijn. De trainingen op deze avond zullen om die reden komen te vervallen. Ook voor onze technische staf is deze avond interessant! Deze avond zal verzorgd worden door de Scheidsrechtersvereniging Breda en vindt plaats in de kantine van Moerse Boys.
www.moerseboys.nl [l]