Alle dagen vele mooie te volgen wedstrijden.
Alle dagen vele mooie te volgen wedstrijden. Foto: Robert

Nieuwjaarstoernooi Tenniscentrum De Leeuwerik

ZUNDERT - Na een strakke planning met 285 deelnemers startte op zaterdag 13 januari het regionale nieuwjaarstoernooi in De Leeuwerik. Ditmaal weer met veel deelnemers uit de regio en ook weer wat Belgische liefhebbers.

Het toernooi heeft geen KNLTB aangemelde opzet zodat er ook recreatieve spelers kunnen inschrijven. Er werd in het voorprogramma gespeeld in poules van minimaal vier en soms vijf koppels. De komende dagen worden er nog t/m vrijdag poule wedstrijden gespeeld. Donderdagmiddag ook door de 60+ onderdelen. Jammer bij deze klasse is net als vorig jaar het gering aantal deelnemers. Waarschijnlijk zit deze groep vast aan hun oppas dagen of spelen ze lekker buiten hun eigen wedstrijden op de outdoorbanen. Zondag volgen de finales. Alle uitslagen kunt u momenteel terugvinden op www.toernooi.nl. De avonden zijn ook nu door alle onderdelen gevuld zodat nog vele wedstrijden gespeeld gaan worden.
Komend weekend volgen dan de finales waarna weer een leuk toernooi wordt afgesloten. Daarna wordt er weer gewoon vrij getennist en in de diverse competities bij De Leeuwerik. Met de huidige weersomstandigheden is dat zeker goed toeven op de indoorbanen. Wij wensen alle deelnemers nog veel succes toe tijdens hun wedstrijden en bij de loterij zondag na de prijsuitreiking. [l]