VV Stan Van Eekelen

ZUNDERT - Stan van Eekelen mocht afgelopen zondag op bezoek bij Heira 3. Na afloop van de wedstrijd namen ze de drie punten mee naar huis.

De eerste helft begon goed voor Stan van Eekelen. De verdediging stond al vrij snel op zijn plek en de eerste kansen kwamen voor Stan van Eekelen. Frank Jochems kopte de 0-1 binnen. Enkele minuten later werd ook de strafschop benut door Frank Jochems. Bijna had Frank in de eerste helft drie maal gescoord, maar de inzet van Guus van Koppen bleek nodig om de bal uiteindelijk over de doellijn te krijgen. Met een 0-3 voorsprong ging Stan van Eekelen de rust in.

In de tweede helft bleef Stan van Eekelen aanvallen. Helaas gingen er in deze helft meer kansen verloren dan benut. Roy Martens zette de stand op 0-4. Heira 3 zag op enig moment een kans om het doel van Stan van Eekelen te bereiken en scoorde de 1-4. Meteen na dit doelpunt zette Stan van Eekelen een aanval op en Guus van Koppen maakte deze af. Eindstand: 1-5.

Zondag 21 januari wordt Stan van Eekelen - KPJ Etten gespeeld. Om 9.15 uur aanwezig bij café Neefs. [l]