De Zundertse Hockeyclub uitslagen en programma

ZUNDERT - Zundert MA1 had twee uit wedstrijden voor de boeg. Eén tegen Teteringen en één tegen Etten-Leur.

De eerste wedstrijd tegen Teteringen waren de meiden van Zundert lekker op dreef, 5 -0 rust stand voor Zundert. Dat beloofde wat voor de 2e helft. Helaas zakte het wat in de 2e helft, maar al met al een mooie 7-0 overwinning. Veel tijd om te genieten was er niet, 5 min pauze en de volgende tegenstander stond al weer klaar, Etten-Leur MA4. Thuis hadden de meiden van Zundert met 2-1 gewonnen van Etten-Leur maar het spel ging toen erg gelijk op. Ook nu ging het spel erg gelijk op. Zundert had een paar goeie kansen maar de keeper van Etten hield haar doel goed schoon. Aan de andere kant verrichte ook de keeper van Zundert een paar mooie reddingen. Echter na 40 min. en veel strijd stond er 0-0 op het score bord. Een uitslag die je bij de zaalhockey niet vaak ziet omdat er bijna altijd wel gescoord wordt. Deze keer dus niet en moesten de meiden van Zundert genoegen nemen met een punten deling. De stand in de poule is op dit moment een mooie 2e plaats. Komende weekend staan er twee moeilijke thuis wedstrijden op het programma. Meiden zet hem op, veel succes!