Kippenpan.nl/van Beers-Son

ZUNDERT - Nipte nederlaag afgelopen zaterdag in onze tuiswedstrijd tegen FDV Jacoby/Schuler Cues.

Met de nodige revanchegevoelens voor de nederlaag in de heenwedstrijd, begonnen Ton de Hoon en Mark Havermans hun wedstrijd tegen hun Belgische opponenten Rudy Hendrickx en Brian Vangenechten. Omdat ook zijn tegenstander niet het goede gevoel had, kon Ton nog lang volgen, waardoor de wedstrijd tot halverwege spannend bleef. Toen Rudy wel begon te scoren, moest Ton het antwoord schuldig blijven en verloor met 35-27 in 60 beurten.
Op de andere tafel speelde Mark zoals we van hem gewend zijn, uiterst geconcentreerd en met mooie oplossingen. Mede door een serie van vijf, nam hij na 23 beurten een voorsprong van 23-17. Door in de volgende beurten steeds minimaal 1 carambole te maken, wint hij zijn partij met 35-25 in 35 beurten. Stand bij de pauze 1-1.
Danny Geysen speelde tegen Jeffrey van Nijnatten en keek al na drie beurten tegen een fikse achterstand aan van 2-14, mede door een serie van 11 van Jeffrey. Het verschil werd naarmate de partij alleen maar groter. Uiteindelijke winst was er voor Jeffrey na slechts 29 beurten 16-40.
Het voor ons zo broodnodige puntje moest dus van Lennart Schrauwen komen in zijn wedstrijd tegen Frans de Vos. Tot aan de 24e beurt was het een gelijkopgaande partij, waarin Frans steeds een kleine voorsprong had. Vanaf dat moment nam Lennart het heft in handen door de volgende drie beurten 10 caramboles te maken. Bij een stand van 38-39 speelde Lennart jammer genoeg zeer onfortuinlijk door twee keer op een haartje te missen. Nadat Frans in de 39e beurt de partij uitmaakte, kon Lennart in de nabeurt ook zijn laatste carambole maken en zodoende een verdienstelijk gelijkspel behalen. Hierdoor is het eindresultaat 3-5 verlies.
Op zaterdag 3 februari is onze volgende wedstrijd tegen de koploper Burgmans Biljarts. [l]