Impressie van de zaalindeling tijdens Sherlock, op 23/24 februari en 1/2/3 maart.
Impressie van de zaalindeling tijdens Sherlock, op 23/24 februari en 1/2/3 maart. Robin Schijfs

Sherlock komt naar ons... in Zundert

ZUNDERT - Dokter Watson blikt terug op zijn periode met Sherlock Holmes, de beroemde detective. Helaas is zijn geheugen niet meer wat het geweest is en daardoor nemen de zaken die hij en Sherlock hebben opgelost steeds onverwachte wendingen. Voor het publiek is het dus extra opletten, want voor je het weet ben je onbedoeld onderdeel van een moordzaak of een verdwijning.

Dit jaar speelt Hé-Cabaret & Theatergroep de voorstelling “Sherlock”: een dynamische voorstelling gericht op volwassenen waarin je de nodige “Hé-Cabaret-humor” mag verwachten. Bovendien worden de scenes voorzien van een typisch jaren twintig-jasje door een heerlijk jazzy swingorkest.
Hé-Cabaret speelt net als andere jaren bij “Bij Ons …in het Theater Zundert” (voormalige CultuurCentrum). De voorstelling zal echter niet alleen op het grote podium gespeeld worden, maar verdeeld over de hele zaal.
Er is dus een bijzondere zaalindeling… ook voor de toeschouwers: bij deze voorstelling niet met zijn allen op lange rijen stoelen, maar gezellig aan een tafeltje, zodat je meteen een plekje hebt voor je thee of biertje.

Reserveren
Weet jij al met wie je een tafeltje gaat reserveren? En wanneer? De voorstellingen zijn op 23 en 24 februari en op 1, 2 en 3 maart. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.cczundert.nl/tickets - mail naar theater@cczundert.nl of bel naar de balie 076-5971999. [l]