Terechte nederlaag Zundert

ZUNDERT - In een kil en winderig Middelburg was de herstart van de competitie niet succesvol. Een machteloos Zundert verloor op een knollenveld met 2-0!

Door de vele blessures (Denis, Jesse, Gaynio en Dennis) moet trainer Ger Musters weer zoeken naar aanpassingen in zijn team. Nu startte Thomas Kerstens als linksback en werd Wim Kas verdedigende middenvelder. De 4-4-2 opstelling moest de oplossing brengen in het duel met de Zeeuwen. Helaas kwam dit de eerste helft niet goed uit de verf. Het meeste gevaar kwam dan ook van Zeelandia-Middelburg (ZM). Zundert kon weinig potten breken in het eerste bedrijf. Kansen waren er voor Tjeu van der Heijden (over) en Wim (te zacht, op de keeper). Frenk Zagers kreeg een gele kaart voor het neerhalen van een te snelle Zeeuwse speler. Na een half uur spelen viel de 1-0 door slecht opruimen binnen de zestien. Olivier van Hassel moest helaas met een stevige blessure uitvallen. Lars van Elsacker viel in. Tim Goethals had nog voor rust een goede kans op de gelijkmaker. In de tweede helft ging Zundert wat feller van start. Thomas van Nederkassel moest wel enkele keren optreden. Hij onderscheidde zich in allerlei opzichten en speelde soms op bijna de middenlijn als sluitpost en verdediger. Zundert bracht ook nog Mike Daemen om de aanvalskracht te versterken. Na enkele minuten werd hij getorpedeerd tegen de harde reclameborden. Gelukkig kon hij verder. Net daarvoor werd Lars de diepte ingestuurd en kreeg hij een reële kans op de gelijkmaker. Een slotoffensief van Zundert leverde niets meer op dan vele corners. Dit terwijl de Zeeuwen ook uitstekende kansen kregen om de voorsprong uit te bouwen. In de slotminuut van de wedstrijd werd een counter wel goed uitgevoerd en leverde dat de eindstand op. Zondag thuis tegen VOAB. De mannen kunnen alle support gebruiken.

Quiz

Donderdagavond 1 februari staat de vierde ronde van de quiz op het programma. Vanaf 22.00 uur zal quizmaster Kees Boot de meest uiteenlopende vragen op de kantine afvuren. In groepjes van 3 tot 5 deelnemers wordt er gestreden om de eer. Er is een tussenstand, welke net als meer informatie op www.vvzundert.nl staat. Eerdere deelname is niet nodig, je kunt gewoon instappen. Ook voor leden die niet trainen. Want de eerste donderdag van de maand, is quizavond.

Lid worden? Dit kan al vanaf 4 jaar.

Met de nieuwe team- en wedstrijdvormen zijn er tegenwoordig al mogelijkheden vanaf 4 jaar om kennis te maken met de voetbalsport. Ook bij VV Zundert is dit mogelijk. Want jong geleerd is, oud gedaan. Het is gezond, leerzaam en leuk om al op deze leeftijd lekker buiten op het voetbalveld bezig te zijn. Omdat rond deze leeftijd ook de eerste stappen op school gezet worden, wellicht een start met zwemles gemaakt wordt, is het soms lastig in te schatten of uw zoon of dochter dit wel leuk vindt of aan kan. Kom daarom geheel vrijblijvend, met uw zoon of dochter langs op woensdagavond van 18:00 tot 18:45 uur bij de training van onze jongste voetbalsterren!