Korte berichten

Korte berichten

WERNHOUT
Bingo BS Wernhout:
Vrijdag 2 februari houdt de activiteiten commissie van buurtschap Wernhout de jaarlijkse bingo bij café/zaal De Valk te Wernhout. Aanvang Bingo 19.30 uur (zaal open vanaf 19.00 uur). Er zijn weer volop leuke prijzen te winnen, met tevens een kinderronde waarin alle kinderen prijs hebben.
D'n Vrouwenbond Kledingparty: Op woensdag 21 maart gaan we voor een kledingparty naar Hoeve Klein Zundert, niet naar Achtmaal. Annemieke van Nijnatten verkoopt kleding van Frendtex uit Denemarken. Ook is er een kleur adviseuse aanwezig. Het begint om 19.00 uur en we vertrekken vanuit het Jurriënsplein om 18.45 uur. Graag opgeven voor 5 februari bij je wijkleidster, ook als je wil rijden.

RIJSBERGEN
Inzameling oud papier:
Er is weer de mogelijkheid om uw oud papier karton en boeken in te leveren op het Kennedyplein. Heeft u een buur of kennis die niet in staat is om dit te brengen breng dan hun oud papier mee. De opbrengst is namelijk voor het goede doel, te weten voor de Rijsbergse mensen met een beperking. Voor deze groep organiseren we diverse activiteiten en eens in de 3 jaar een korte vakantie. Inleveren vrijdag 2 februari 13.00-17.30 uur en zaterdag 3 februari 8.30-11.30 uur. Eerstvolgende inlevering is op 2 en 3 maart.
Werkgroep Dialecten en Genealogie: De werkgroepen genealogie en dialecten van de heemkundige kring ''De Drie Heerlijkheden'' houden op donderdag haar maandelijkse bijeenkomst in het voormalig gemeentehuis van Rijsbergen van 19.00-21.00 uur. Ieder die iets meer te weten wil komen van zijn voorouders uit Zundert en Rijsbergen of mee wil praten over het Zunderts dialect kan bij ons gratis terecht. Wij beschikken over gezinssamenstellingen van 1585-1970. Inlichtingen bij Kees Lieshout 076-5975331, keeslieshout@ziggo.nl of Guido Wouters, guidowouters@ziggo.nl, 06-80076669. Meer info: www.dedrieheerlijkheden.nl [l]