Agmaols Cabaret is er weer helemaal klaar voor.
Agmaols Cabaret is er weer helemaal klaar voor. Anita van Nispen

Agmaols Cabaret speelt voor de 44 keer

ACHTMAAL - Zoals menigeen al wel zal weten draait het bij het Agmaols Cabaret alles om leut, veel leut. Dus als je even lekker wil ontspannen en de lachspieren in conditie wil houden moet je zorgen dat je erbij bent geweest.

Het Agmaols cabaret is 44 jaar geleden door Carnavalsvereniging de Goudpoepers in het leven geroepen bedoeld als gezellige en leutige middag voor de Achtmaalse ouderen. De groep bestaat uit drie Ereleden te weten: Johan Cockx, Jan Michielsen en Frans Gommers en uit negen spelende leden. Helaas heeft Angelique van Elven na een carrière van drie jaar besloten om te stoppen. Angelique we gaan jou en je man Richard missen, hartstikke bedankt voor de afgelopen jaren. De volgende spelers zullen dit jaar zeker weer op de planken verschijnen: Josepha Vermeiren, Diny Kools, Rene Godrie, Anita van Nispen, Ruud Vriends, Frans Herijgers, Lisbeth Dictus, Jose Herijgers en Conny Kouwenhoven. Zeker ook het vermelden waard is dat we dit jaar diverse Achtmaalse ondernemers hebben weten te strikken om een rol te vervullen, en er zit talent, mensen komt dat zien!
Mocht je denken het lijkt me leuk om bij deze gezellige, leutige groep te horen aarzel dan niet en neem contact op met één van ons. De Achtmaalse ouderen krijgen zoals gewoonlijk weer de première dinsdagmiddag 13 februari aanvang 13.00 uur. Deze middag was 44 jaar geleden zo’n succes dat er nog twee avonden aangeplakt weren, tot op heden is dat nog zo. Vrijdag 16 en zaterdag 17 februari aanvang 20.00 uur brengen we de voorstelling nog een keer maar dan voor iedereen die de lachspieren nog eens in werking wil zetten.
Na groot succes van de afgelopen jaren, is er vrijdag en zaterdag weer een spetterende Afterparty. Hiervoor hebben we duo Plagiaat weten te strikken ambiance verzekerd! Dus al met al zorg dat je erbij bent geweest. Wij staan weer te popelen om voor jullie te spelen. Het Agmaols Cabaret zet de zaal voor de 44e keer 'op zunne kop!'[l]

Agmaols Cabaret is er weer helemaal klaar voor!