Na de Brabantse Kampioenschappen staat de Open Dag weer op het programma
Na de Brabantse Kampioenschappen staat de Open Dag weer op het programma

PC van Goghruiters naar Brabantse Kampioenschappen

ZUNDERT - De selectiewedstrijden voor het winterseizoen zijn verreden. De resultaten zijn bekend en een aantal van Goghleden kunnen zich op gaan maken voor de Brabantse kampioenschappen.

De Brabantse Kampioenschappen dressuur zijn inmiddels verreden, hierbij helaas geen deelname van de van Goghruiters.
Aanstaand weekend, 17 en 18 februari, worden de springruiters in St. Oedenrode verwacht voor de strijd om de Brabantse titels. Namens de van Goghruiters zullen Leila van Laerhoven, Evelien Heere en Bo Dictus in de ring verschijnen. Alvast heel veel succes en geniet ervan!

Einduitslag indoor springen

Allereerst het geweldige nieuws dat we een kringkampioen hebben! Van harte gefeliciteerd Evelien Heere met Wincka, een 1e plaats in de klasse M-C. Een topprestatie!
Uitslagen in de overige klasses: Benthe Baelemans met Pinto in de klasse AB-B een 6e plaats. Leila van Laerhoven met Make my Z in de klasse B-DE een 6e plaats en plaatsing voor de Brabantse. Leila met Luna in de klasse L-C een hele mooie 2e plaats en ook deze combinatie mag gaan strijden op de Brabantse. Saskia Heere met Akirra, klasse L-DE, een 14e plaats en een reserve plaats voor de Brabantse, dus misschien mogen ook zij nog gaan strijden om de titel. Sheady Sentges, met Goldwin Empire, in de klasse L-DE een 20e plaats. Sheady Sentges met Iron FX, klasse M-DE, 11e plaats. Bo Dictus met Charming Z, klasse Z-DE, een 4e plaats en plaatsing voor de BK. Dan in de klasse ZZ-DE Bo Dictus met Kelvin een 3e plaats, ook deze combinatie zien we terug op de Brabantse Kampioenschappen. Gefeliciteerd allemaal!

Open dag en zomerwedstrijd
Op 8 april houdt de club de inmiddels jaarlijkse open dag op het clubterrein in Wernhout. Tijdens deze dag nodigen wij graag alle ponyruiters uit die in het bezit zijn van een pony, of een pony ter beschikking hebben, en die nog geen lid zijn van een ponyclub. Tijdens deze, altijd heel leuke, dag gaan we allerlei spelletje met pony doen. Denk hierbij een een hindernisparcours, stoelendans en nog veel meer. Natuurlijk als afsluiting een heerlijk buffet voor de pony's en iets lekkers voor ruiters en ouders.
Lijkt het je leuk om met je pony naar deze dag te komen geef je dan op via secretariaat@vangoghruiters.nl Ook voor al je vragen kun je hier terecht.
Dan nog een een agenda tip. 21 en 22 april houden wij onze zomerwedstrijd op het clubterrein. Dit is tevens een selectiewedstrijd voor de kring West Brabant. Kom eens kijken naar de verrichtingen van de ponyruiters. Op zaterdag verschijnen de dressuurruiters in de ring en op zaterdag gaan de springruiters strijden voor de prijzen. Iedereen is welkom om te komen kijken en plaats te nemen op ons gezellige terras. Entree gratis.[l]

Ruiters en pony's genieten van een zonnige open dag.