Lennart Schrauwen wint voorrondes kampioenschap driebanden

ZUNDERT - Lennart Schrauwen wint op indrukwekkende wijze voorrondes Zunderts kampioenschap driebanden met een gem. van 1.761.

Lennart Schrauwen heeft in de voorrondes nog maar eens benadrukt dat hij behoort tot de topfavorieten voor de eindzege in deze titelstrijd. Hij wist net als Hein Hanegraaf, Erwin Vissenberg en Reggy Brouwers al zijn poulewedstrijden te winnen, maar zijn gemiddelde was veel hoger dan dat van de rest. Mark en Joost Havermans verloren weliswaar elk twee partijen in de poule, maar door hun meer dan behoorlijk gemiddelde van resp. 1,260 en 1,284 plaatsten ook zij zich ruimschoots voor de finalerondes. Ton de Hoon, Vick Herrewghe, Frans Gosens, Daan Hanegraaf, Jos Havermans, John Havermans en Cees Havermans maken de dertien finalisten compleet. Hierbij mag worden opgemerkt dat de prestatie van de jonge Daan uitzonderlijk mag worden genoemd ! Doordat regerend kampioen Jeffrey van Nijnatten en Vick Herreweghe door verplichtingen elders niet mee kunnen spelen worden aan deze lijst twee spelers toegevoegd t.w.: Cees Jochems en Cees Arnouts.
Dat levert de volgende poules op tijdens de finaledagen die worden gehouden van woensdag 21 februari t/m zaterdag 24 februari in de zaal van Victoria: Poule A: Lennart Schrauwen, Erwin Vissenberg, Ton de Hoon, Mark Havermans, Daan Hanegraaf, John Havermans, Cees Jochems. Poule B: Hein Hanegraaf, Reggy Brouwers, Joost Havermans, Frans Gosens, Jos Havermans, Cees Havermans, Cees Arnouts. Al met al belooft het, mede door het afzeggen van topfavoriet Jeffrey een hele spannende strijd te worden, hetgeen zeker een bezoekje aan Victoria waard is. Allen veel succes toegewenst.
Voor verdere uitslagen/standen en programma verwijzen wij u graag naar de website: wwww.oefeningenvermaak.nl [l]