Nog een week tot de première

ZUNDERT - Het duurt nog maar een goede week voordat de voorstelling “Sherlock” in première gaat. Dat wil ook zeggen dat je nog maar een dag of 10 de tijd hebt om kaarten te regelen zodat je erbij kan zijn!

Wie spelen er dit jaar eigenlijk mee? Dat zijn Jos Vriends, Brian Boot, Mark Maas, Lotte Adams - van Dongen, Frank de Meijer, Wouter Marijnissen, Sietske Domen – Arnouts, Wesley van Genk, Janneke Jansen, Annelia Haast, Nicole Godrie, Manouk Lamers en Vincent Haazen.
Schrijver en regisseur van het stuk is ook dit jaar Lars van Hassel.
De muzikale omlijsting van het geheel staat onder leiding van Gert-Jan Hereijgers, die na vele jaren de muzikale rots in de branding is geworden van het Hé-Cabaret. Helaas is dit het laatste jaar dat Gert-Jan de muziek voor de voorstellingen van Hé schrijft en begeleid, maar we kunnen wel zeggen dat hij afsluit met een knaller. Niet alleen heeft hij een jazzy swingorkest opgezet om de scenes te voorzien van een typisch jaren twintig-jasje, maar dit jaar zal er daarnaast ook een koor zijn die de zang ondersteunt.
Al deze mensen zorgen samen met iedereen die achter de schermen actief is met zaken als decor, licht en geluid, dat een hele gezellige, leuke en vooral ook ontspannen avond voor jou als toeschouwer gegarandeerd wordt. En dan hebben we ook nog geregeld dat je jouw kopje koffie of biertje gewoon op een tafeltje naast je stoel kwijt kunt.
De voorstellingen zijn op 23 & 24 februari en op 1, 2 & 3 maart. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.cczundert.nl/tickets, mail naar theater@cczundert.nl of bel naar de balie 076-5971999. [l]