ZUNDERT - Vanaf heden tot en met maandag 12 maart bestaat de mogelijkheid om weer clubkleding te bestellen.

Dit kan op zaterdag 10 maart tussen 10.00 en 14.00 uur in de bestuurskamer bij Moerse Boys, alwaar ook de mogelijkheid bestaat om te passen. Daarnaast kun je ook via de mail (zie link bij artikel op de website) bestellen of telefonisch bij Leo Brait (06-30140121). Let op: dit is de laatste ronde voor deze lijn. Er is van sommige kledingstukken een beperkte voorraad. Bestellingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld.

Onze allerjongsten

Zit je in groep 1, 2, 3 of 4 en wil je kennis maken met het voetballen bij Moerse Boys. Dat kan…je mag eerst drie keer komen trainen om te kijken of het nét zo leuk is als je denkt. Pas daarna kun je beslissen of je echt lid wilt worden. Onze mini’s (4 of 5 jaar) trainen om de 2 weken van 15.45u tot 16.30u. Woensdag 7 maart staat de eerstvolgende training gepland. Ben je 6,7 of 8 jaar dan ben je iedere woensdag van 16.30u tot 17.30u welkom.

Moerse Boys Voetbalquiz 2018

Op vrijdag 23 maart is er in de kantine weer een spannende voetbalquiz. Er zal wederom enorm worden gestreden om deze felbegeerde titel binnen alle regionen binnen de vereniging. Geef je op door een e-mail te sturen naar basenlaura@home.nl of door je naam in te vullen op het inschrijfformulier achter de bar.

TC informatieavond maandag 26 maart

De Technische Commissie is druk bezig geweest om ook dit jaar weer een TC informatieavond te organiseren. Zoals de meeste kaderleden hebben gezien en ervaren heeft er eind vorig jaar een enquête plaatsgevonden. Hierbij werd gevraagd naar interessante onderwerpen aan onze trainers en leiders. De uitkomst van deze enquête gaf aan dat veel mensen het interessant vinden om meer info te krijgen over de activiteiten voor, tijdens en na de wedstrijd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de wedstrijdbespreking vooraf, bespreking in de rust en het coachen tijdens de wedstrijd.
De agenda voor deze avond ziet er als volgt uit: Opening; Resultaat enquête; Ervaring cursisten KNVB junioren trainerscursus; De wedstrijd, wat te doen?; Afsluiting.
Deze avond zal om 20.00 uur beginnen en om 21.30 uur verwachten we klaar te zijn.Welkom zijn: alle trainers, leiders en iedereen die interesse heeft, we zien jullie graag op 26 maart.

Moerse Boys cocktailparty

Donderdag 29 maart staat er weer een kantineavond ingepland. Er zal gezorgd worden voor verschillende exotische cocktails, bijpassende versnaperingen en er zijn cocktails te winnen met een heuse tombola. Reserveer deze avond alvast in je agenda en zorg dat je erbij bent!

Paasactiviteit

Op donderdag 29 maart vindt de Paasactiviteit voor de JO9 en JO11 plaats. De spelers worden om 18.30 uur verwacht in voetbalkleding. we starten om 18.45 uur met onderlinge wedstrijdjes en rond 19.15 uur is er even een drinkpauze. Het hoogtepunt start om 19.30 uur. We spelen dan tegen de selectie spelers van Moerse Boys. De afsluiting is omstreeks 20.00 uur.

Of er aanstaande weekeinde zal worden gevoetbald is nog niet duidelijk, maar raadpleeg tijdig voor programma's en of afgelastingen onze website: www.moerseboys.nl [l]