Repeteren, repeteren en nog eens repeteren.
Repeteren, repeteren en nog eens repeteren. J. van Gils

Repelsteeltjes presenteert: Repelsteeltje, maar dan 20 jaar later

ZUNDERT - De Repelsteeltjes bestaan dit jaar 20 jaar en dat willen ze vieren! Dat doen ze met de spectaculaire, multidisciplinaire theatervoorstelling ‘Repelsteeltje’.

Sinds half september repeteren iedere vrijdagavond weer de jongeren in de leeftijd van 12 tot 19 jaar voor de nieuwe voorstelling van de Repelsteeltjes. Voor veel spelers is het de eerste keer dat ze meedoen met de jeugdtheatergroep. In het begin waren ze dan ook wat verlegen, maar na een week of zes repeteren is de band tussen de jongeren al heel hecht geworden. Iedere vrijdag wordt er gerepeteerd in de disciplines: spel, zang en dans. Omdat iedereen een rol heeft moet de jonge spelers alle disciplines onder de knie zien te krijgen. Een hele uitdaging, zeker omdat de voorstelling natuurlijk een jubileumvoorstelling is.

Omdat de Repelsteeltjes in het seizoen 2017/2018 hun 20-jarig bestaan vieren, hebben het bestuur en het creatieve team gekozen voor het groots opgezette theaterspektakel Repelsteeltje, maar deze keer in een geheel eigentijdse en moderne stijl. Vele bekende figuren uit de 20 jarige historie van de voorstellingen zullen nu voorbijkomen.

Reünie

Voor, tijdens en na de voorstellingen zal aandacht besteed worden aan dit jubileumjaar. Na de laatste voorstelling van 21 april wordt een reünie van 20 jaar Repelsteeltjes georganiseerd. Via onze website www.repelsteeltjes.com kunnen (oud)Repels zich opgeven voor deze reünie. Meet en greet je oud Repelgenoten. Kom en geef je op.

Uitvoering

Het zijn dit jaar maar liefst 4 uitvoeringen, wat op zich al een hele inspanning vraagt van de jongeren. Zeker ook de repetities vooraf, zijn zwaar en tijdrovend. De voorstellingen zijn op 14, 15, 20 en 21 april. Kaarten zijn te reserveren via Cultuur Centrum Zundert en meer info staat op onze site: www.repelsteeltjes.com of op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/repelsteeltjes/ [l]