NLdoet ook Bij Anna

ZUNDERT - Komend weekend staat in het teken van NLdoet: de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranjefonds.

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Verschillende organisaties uit de gemeente Zundert nodigen dit weekend iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Namelijk: Stichting Jeugdcarrousel , Stichting Vogelrevalidatiecentrum Zundert, Stichting van Gogh&Zundert, Avoord Zorg en Wonen, Stichting Buurtschap Veldstraat en Tiggelaar. Op de website www.nldoet.nl kun je zien wat er te doen is bij de verschillende organisaties en hoe jouw hulp welkom is.

Ook Stichting Bij Anna doet dit jaar mee. Op zaterdag 10 maart is alle hulp welkom om de AnnaTuin zomerklaar te maken. We gaan snoeien en opruimen in de tuin, er worden voorbereidingen getroffen voor nieuwe aanplantingen en de KoffieTheekar wordt in een frisse sop gezet.

We maken er een gezellige dag van, met een verzorgde lunch aan "De lange tafel" en warme drankjes tussendoor. Vanaf 10.00 uur ben je welkom om te komen helpen. [l]