PRET kondigt 'baanbrekende' vernieuwing aan

ZUNDERT - Stichting Platform Recreatie en Toerisme Zundert (PRET) houdt op woensdag 28 maart 2018 een netwerkbijeenkomst in de hal van het gemeentehuis in Zundert. Tijdens deze netwerkavond kondigt PRET aan welke baanbrekende vernieuwing zij voor Zundert in petto heeft. Hiernaast vindt de officiƫle opening van het toeristisch seizoen 2018 plaats.

DOOR ADDO SPRANGERS

Innovatie en versterking van de vrijetijdseconomie zijn de drijfveren voor PRET. Ondernemers uit de sector krijgen hierbij ondersteuning.

Organisaties van evenementen worden uitgedaagd het toeristisch aanbod te verbreden, waarbij nieuwe initiatieven worden beloond met een PRET Handdruk van 500,00 euro.

Het programma voor de avond start met een terugkoppeling van de Handdrukwinnaars van 2017. Zij vertellen wat zij, ondersteund door de PRET Handdruk, voor 2018 aan extra evenementen hebben voorbereid.

Aansluitend pitchen twee nieuwe initiatiefnemers hun plan voor uitbreiding van het toeristisch aanbod.

Piet Utens sluit zijn periode als wethouder - met in zijn portefeuille recreatie en toerisme - af met het overhandigen van de PRET Handdrukken aan de winnaars.

Zomerkrant 2018

Na de pauze opent het nieuwe toeristische seizoen met aanbieding van de Zomerkrant 2018.

In samenwerking met de Bode, adverteerders en met steun van een aantal evenementenorganisaties presenteert Zomer in Zundert een evenementenkalender en overzicht van horecagelegenheden en verblijfsaccommodaties.

De Zomerkrant wordt de komende weken huis aan huis verspreid over 70.000 adressen in de regio en in de grensstreek. Hiermee wordt een groot aantal potentiƫle bezoekers aan Zundert bereikt.

Klapper

Klapper en sluitstuk van de avond wordt gevormd door de lancering van een voor Zundert geheel nieuw toeristisch promotieproduct.

Wat dat precies is, wordt nog even stilgehouden.

Winkeliers, horecaondernemers en aanbieders van toeristische accommodaties worden nadrukkelijk uitgenodigd deze avond niet over te slaan, want ook zij gaan volgens PRET plezier beleven aan deze innovatie!

De netwerkavond van PRET is open voor alle belangstellenden. Aanmelding via e-mail info@pretzundert.nl wordt zeer op prijs gesteld.

De hal van het gemeentehuis is open voor inloop vanaf 19.15 uur. Om 19.30 uur begint het programma.[l]