Korte berichten

WERNHOUT
Sam's Kledingactie:
Donderdag 12 april kan er kleding en dekens ingeleverd worden voor Sam's Kledingactie; bij Annemiek Vermeiren, Dahliastraat 18 in Wernhout van 13.30-19.30 uur. De opbrengst gaat naar hulp bij de opbouw van onderwijs in Centraal Afrikaanse Republiek.
D'n Vrouwenbond: Vrijdag 20 april gaan we naar Rotterdam. Vertrek om ongeveer 8.30 uur vanaf het Oranjeplein en gaan met de bus naar Breda. Daar nemen we de trein naar Rotterdam. De bus betaal je met je OV kaart. Zorg ook dat je, je ID kaart of paspoort bij hebt. Opgeven en betalen voor 1 april bij je wijkleidster.

ZUNDERT
Heira zoekt spelers:
Heira? Bestaat dat nog? Dat horen wij vaak. Ja, Heira bestaat nog steeds. Maar we hebben het wel heel moeilijk op het moment. Daarom zijn wij voor nu meteen of voor volgend seizoen op zoek naar fanatieke spelers. Als je interesse hebt, stuur je het best even een mailtje aan dewomme@hotmail.com.

RIJSBERGEN
Stamboom en dialectenavond:
De werkgroepen genealogie en dialecten van de heemkundige kring De Drie Heerlijkheden houden op donderdag 5 april haar maandelijkse bijeenkomst in het voormalig gemeentehuis van Rijsbergen van 19.00-21.00 uur. Ieder die iets meer te weten wil komen van zijn voorouders uit Zundert en Rijsbergen of mee wil praten over het Zunderts dialect kan bij ons gratis terecht. Wij beschikken over gezinssamenstellingen van 1585-1970. Inlichtingen: Kees Lieshout 076-5975331, keeslieshout@ziggo.nl; Guido Wouters, guidowouters@ziggo.nl, 06-80076669; www.dedrieheerlijkheden.nl
Sam's Kledingactie: De inzamelingsactie van Sam's Kledingactie voor Mensen in Nood vindt weer plaats van 4 t/m 12 april bij de Boerenbond. Er kan gebruikte, nog bruikbare kleding en schoenen ingeleverd worden bij de Boerenbond, Sint Bavostraat 104 tijdens de openingstijden. Sam's Kledingactie dankt iedereen voor de kledingdonaties en voor de hulp aan het project van Mensen in Nood. De netto-opbrengst van de ingeleverde kleding komt ten goede aan het onderwijs in de crisisgebieden in de Centraal Afrikaanse Republiek. [l]