Badkamer Inspiratie Dagen bij Sanidrõme van den Buijs

ZUNDERT - Hebben de voorjaarskriebels bij u geleid tot het idee om uw badkamer te renoveren? Breng dan een bezoek aan de inspirerende badkamershowroom van Sanidrõme van den Buijs. Van vrijdag 6 tot en met zondag 8 april organiseert Sanidrõme van den Buijs namelijk de Badkamer Inspiratie Dagen.

Laat u inspireren"Inspiratie" is een weekend lang hét toverwoord bij Sanidrõme van den Buijs. Beleef de sfeervolle showroom met meer dan 600 m2 aan badkamer inspiratie, test (wellness)producten uit en laat u uitgebreid informeren over wat Sanidrõme van den Buijs voor u kan betekenen. Uiteraard onder het genot van een lekker hapje en drankje!

Alles onder 1 dak

Sanidrõme van den Buijs is specialist in het adviseren, ontwerpen, leveren én installeren van badkamers, tegelwerken en installatiewerken. De showroom biedt diverse badkameropstellingen in uiteenlopende stijlen en een grote collectie aan tegels voor het hele huis. Uiteraard zijn ook de nieuwste trends op badkamergebied hier vertegenwoordigd.

Kortom, er is een hoop te beleven tijdens de Badkamer Inspiratie Dagen bij Sanidrõme van den Buijs. En bezoekers worden ook nog eens verrast met een mooie goodiebag!

Openingstijden Badkamer Inspiratie Dagen

vrijdag 6 april 09.30 - 17.30 uur
zaterdag 7 april 09.30 - 16.00 uur
zondag 8 april 09.30 - 16.00 uur.
Ga voor het complete programma en speciale acties naar www.sanidrome.nl/vandenbuijs

Sanidrõme van den Buijs: Wernhoutseweg 72, Wernhout (Zundert).[l]