ZHC MD2.
ZHC MD2. Evelyn Domen

De Zundertse Hockeyclub uitslagen

ZUNDERT - Wedstrijdverslag Teteringen MD3-ZHC MD2.

Zaterdag 21 april rijden we naar Teteringen om daar tegen de MD3 te spelen. Om 12.00 u klinkt het ietwat zwakke fluitsignaal en is de wedstrijd begonnen. De meiden van ZHC zetten gelijk goed druk en binnen de minuut mogen ze de eerste strafcorner van de wedstrijd nemen. Deze wordt niet omgezet in een doelpunt. De eerste 15 minuten gaat de wedstrijd op en neer de beide teams zijn aan elkaar gewaagd. Maud Boomaars weet als eerste te scoren waardoor we met 0-1 voor komen te staan.Teteringen gaat gelijk op zoek naar de gelijkmaker maar onze keeper Lieke Domen laat zich niet gek maken en weet de ene na de andere aanval te pareren. Helaas gaat het vlak voor het rustsignaal toch net nog mis en weet Teteringen de gelijkmaker te scoren.Na wat fruit en veel drinken beginnen we aan de tweede helft. In deze helft hebben de meiden duidelijk last van de warmte en komen er weinig kansen voor ZHC. Onze keeper weet vele ballen terug te kaatsen maar ook nu glipt er 10 minuten voor het einde toch net nog eentje door waardoor de eindstand wordt bepaald op 2-1. Gezien het verloop van de wedstrijd een terechte uitslag.