Dubbel programma RTC Zundert

ZUNDERT - De laatste warme dag welke voorspeld was voor de afgelopen zomerse periode zorgde zondagmorgen voor een gezellige drukte bij De Valk. Zowel de A als de B ploeg vertrokken hier om 08.30 uur voor een clubrit met dezelfde bestemming nl. Gilze. De A ploeg met 13 leden present reed een wat langere route dan de B ploeg waar 11 leden aan de rit begonnen.

In grote lijnen werden voor het eerste stuk dezelfde plaatsen aangedaan alleen reed de A ploeg wat meer om deze plaatsen heen. Zo werd via Meerseldreef, Chaam, omgeving Alphen Gilze bereikt waar dus op een gegeven moment 24 leden op het terras van hun drankje genoten. Voor de rit naar huis werden door de groepen andere routes genomen. De A ploeg reed via Bavel daar waar de B ploeg richting Chaam om vervolgens via de Slingerdreef naar Ulvenhout daarna de Galderse Meren, Rijsbergen om via de Tiggeltsebergsestraat en Klein Zundert de thuishaven te bereiken. Onderweg werden beide groepen nog getrakteerd op wat buien.

Voor komende week staan er i.v.m. Koningsdag 2 clubritten op het programma. Om te beginnen op vrijdag 27 april dus Koningsdag. De A ploeg heeft voor deze keer Steenbergen als bestemming staan. Vertrek om 8.30 uur. De B ploeg vertrekt eveneens om 8.30 uur naar Woensdrecht.

Op zondag trekt de A ploeg over de Oesterdam en let op: vertrek om 8.00 uur. De B ploeg vertrekt dan voor de laatste keer om 8.30 uur met als bestemming Dinteloord. De C ploeg vertrekt op beide dagen voor de laatste keer om 9.00 uur. [l]