KBO Zundert

ZUNDERT - Als de natuur wisselt van kaal naar mooi lentegroen en van kil en koud naar lente en zonnestralen dan worden onze programma’s aangepast.

Wandelen

Na een mooie avontuurlijke tocht in de Maatjes, is de laatste wandeltocht op maandag 30 april, start 13.30 uur in de Willaert. Onze wandelcoach Cees Bruijns zal een leuke afsluittocht gepland hebben.

Koersbal

Deze week wordt het seizoen afgesloten, de onderlinge competitie zit erop, de winnaars worden deze week bekend en ontvangen hun prijzen. Wij zullen de uitslagen in de volgende Bode publiceren.

Jeu de Boules

Donderdagmiddag 3 mei starten we met de Zomercompetitie, dit gaat gebeuren op de buitenbanen van de Willaert. De start is om 13.30 uur. De wedstrijdleiding is in handen van Jan Kustermans en Kees Damen.


Sjoelen

Dinsdagmiddag 1 mei in ’het Wapen van’: start om 13.30 uur. De wedstrijdleiding is in handen van Hilda Frijters.

Bingo

Maandag 14 mei is er weer een gezellige en ook spannende bingomiddag, iedereen is welkom, start 13.30 uur in ’het Wapen van’, onze voorzitter Andre Huibregts is de leider van de bingo.


Biljarten

Wilt u een potje biljarten, dat kan op het biljart van de Willaert. Wil je er meer over weten bel dan onze voorzitter Andre Huibregts, tel. 076-8500553.

Zoals u leest zijn wij een vereniging van actieve senioren, blijf fit, doe mee, sluit je aan en wordt lid van KBO Zundert. [l]