Korte berichten

KLEIN ZUNDERT
Accordeonmiddag:
Op zondag 29 april is er weer een accordeon middag aan de Klein Zundertseweg 38, Klein Zundert, aanvang 13.30 uur. Entree gratis. Iedereen met een accordeon mag mee doen of wilt u liever komen luisteren naar deze mooie muziek of bent u aan het fietsen; kom gerust even langs tot 29 april kunt u ook nog een dansje wagen.

WERNHOUT
Programma Koningsdag:
11.00 uur feestelijke opening door een special guest met een moderne muzikale noot van de Blaosaoze. Rond het middaguur zal de Burgemeester Wernhout bezoeken en hopelijk nog een spelletje meespelen. Aansluitend zal Triple S een dansoptreden verzorgen. Doorlopend zijn er spellen en workshops. Om 14.00 uur zullen de kinderen van Basickx gaan dansen en zingen. We sluiten de dag spetterend af met alle kinderen rond de klok van 3.

RIJSBERGEN
Wandel mee: Zondag 29 april "Landgoederen". Alweer de laatste "Zondagse" wandeling van dit seizoen. Vertrek om 10.00 uur met autos carpoolend naar de parking Strijbeekse Hei aan de Erikaweg. Een wandeling van ongeveer 20 km langs 3 landgoederen Luchtenburg, Hondsdonk en Valkenberg; en vooral ontdekken waar de Chaamse beek al zijn water vandaan haalt (goed schoeisel gewenst). Het Kaffee, St.Bavostraat 79 in Rijsbergen, 076-5961857, info@hetkaffee.nl. Een ieder wandelt mee op eigen risico.

ACHTMAAL
Actieve Vrouwen Achtmaal:
Dinsdag 8 mei fietsdag. We starten om 9.15 uur bij de kerk in Achtmaal. De tocht gaat naar het gezellig plaatsje Willemstad, het is een tocht van 80 kilometer. Onderweg een stop voor koffie met een flap en een lunch en nog 2 keer een stop. Opgeven tot en met 4 mei. Vrijdag 25 mei naar libelle zomerweek. Voor leden en introducés mogen ook mee. Vertrek bij de kerk om 9.00 uur, rond 19.30 uur terug in Achtmaal. Aanmelden tot en met 9 mei i.v.m.entreekaarten bestelling. Meer info via bestuur: info@avachtmaal.nl, www.avachtmaal.nl of www.facebook.com/avachtmaal [l]