St. Cecilia gaat met haar nieuwe bestuursleden een drukke 14 dagen tegemoet

RIJSBERGEN - Verheugd kan St Cecilia melden dat sinds 16 april de vereniging geleid gaat worden door 4 enthousiaste bestuursleden: Bregje Staaltjens, Floor van Kuijck, Kees Verkooijen en Marleen Vermeeren. Bestuursleden zijn moeilijk te vinden in de hedendaagse verenigingswereld en daarom is het bijzonder welkom dat deze mensen de bestuurdersverantwoordelijkheid op zich gaan nemen. Hulde en respect.

Gelijk krijgen ze een drukke 14 dagen voor de kiezen met op donderdag 26 april Serenade bij het gouden paar Ad en Margriet vd Buijs (Ad is erelid bij St Cecilia), vrijdag 27 april Koningsdag, 4 mei Dodenherdenking en 10 mei het traditionele Dauwtrappen.

De traditie Dauwtrappen vindt altijd plaats tijdens Hemelvaart. Wij zouden het als vereniging erg leuk vinden als er veel mensen meegaan. We zullen dit jaar op donderdag 10 mei om 5 uur ’s ochtends vanuit ‘t Nestje vertrekken naar Meer. Daar aangekomen worden de instrumenten uitgepakt en lopen we musicerend naar een restaurant om te ontbijten. Daarna zullen we een aantal cafés bezoeken en om 13.30 uur staat de bus te wachten om ons terug naar Rijsbergen te brengen. De dag sluit officieel af om 14.00 uur bij café Marktzicht.

Wie aan deze gezellige traditie wil deelnemen kan zich opgeven bij Evelien de Vooght (evelienaerts@hotmail.com) en Lotte van de Wouw (lotte_vdwouw@hotmail.com ). Aanhang, familie, iedereen die geïnteresseerd is mag zich opgeven. Er wordt een vergoeding gevraagd voor het ontbijt en de bus. Graag gepast betalen bij opgeven. [l]