Wernhout behaald verdiende winst bij Alliance

WERNHOUT - Uit bij de nummer 3, Alliance Uit Roosendaal, van de 4e klasse B noteerde Wernhout een dikverdiende driepunter. Wernhout was feller en kreeg de betere kansen, Alliance werd nauwelijks gevaarlijk.

In de beginfase werkte Thijs een kans naast en na 13 minuten kreeg Alliance één van de schaarse mogelijkheden, maar Carlo pakte het schot goed. Na ruim een half uur schoot Maikel een vrije trap langs de muur met een stuit vlak voor de keeper in de verre hoek. In de tweede helft waren er volop kansen voor Wernhout om de score verder te bouwen. Mathieu bracht Bram in stelling die de keeper tot een redding dwong. Twintig minuten voor tijd een kans voor Karel die te dicht op de achterlijn belandde na het omspelen van de keeper, en vervolgens Karel zijn poging onschadelijk maakte .Een paar minuten later bekroonde Mathieu een goede wedstrijd met een beheerste afronding, 0-2. In de laatste minuten van de wedstrijd waren er nog 2 kansen voor Maikel. De eerste was een prooi voor de Alliance-doelman, de tweede werd wel goed afgewerkt en zo zorgde Maikel met zijn tweede treffer van de middag voor 0-3. Komende zondag speelt Wernhout weer in Roosendaal, nu tegen BSC.