Vrienden van zangvereniging Unanime worden in het zonnetje gezet

ZUNDERT - Op zaterdag 26 mei organiseert zangvereniging Unanime voor de tweede achtereenvolgende keer een mini-concert voor de Vrienden van Unanime.

De repetities om een mooi en spetterend concert te verzorgen onder leiding van dirigente Maartje Knoops zijn in volle gang. Het repertoire is een mix van hedendaagse popmuziek en oude klassiekers. Het optreden is speciaal bedoeld om de Vrienden van de zangvereniging in het zonnetje te zetten voor het feit dat zij hen een warm hart toedragen. Dit doen zij bijvoorbeeld door hen jaarlijks met een bijdrage te ondersteunen. Naast dit concert krijgen de Vrienden van Unanime bij overige concerten een korting op entreekaartjes en zijn zij verzekerd van een gereserveerde plaats. Tevens ontvangen ze regelmatig nieuwsbrieven.

Vriend van Unanime
Heeft U ook belangstelling en misschien wilt U ook Vriend van Unanime worden, kom dan gerust eens langs om hen te horen zingen op 26 mei in het Wapen van Zundert in de Katerstraat in Zundert. Aanvang van het concert 20.00 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ingrid Keeris via ingrid.keeris@home.nl[l]