Yvonne met de Booking.com-Award.
Yvonne met de Booking.com-Award. Foto:

Sfeervolle B&B in het hartje van Zundert

ZUNDERT - De Lunch Inn in het hartje van Zundert wordt gerund door de enthousiaste en gastvrije Yvonne de Koning. Haar enthousiasme springt over op haar personeel want ook zij zorgen voor een warm ontvangst.

Het is moeilijk kiezen uit al dat lekkers op de uitgebreide menukaart, die vol staat met huisgemaakte lekkernijen. Van ontbijt tot lunch, van snack tot gebak... alles komt uit eigen keuken. Zelfs de koffie wordt "aangekleed" en is een klein feestje.

Op het zonnige dakterras, dat zich ook uitstekend leent voor bijvoorbeeld recepties, kom je helemaal tot rust.

B&B Zundert
Een jaar geleden opende Yvonne boven de Lunch Inn een sfeervolle B&B met luxe kamers die werkelijk van alle gemakken zijn voorzien. Twee ruime 2-persoonskamers en een royale 4-persoons familiekamer. Elke kamer heeft zijn eigen luxe badkamer waarin ook aan alles is gedacht. De gasten kunnen genieten van een zeer uitgebreid huisgemaakt ontbijt en dompelen zich onder in de warmte en gastvrijheid die Yvonne en haar team bieden.

Waardering
De gasten weten B&B Zundert enorm te waarderen en nog geen jaar na de opening worden Yvonne's inspanningen al beloond met een Booking.com-Award met een 9,8.
Yvonne: "Daar zijn we echt super trots op!" [l]

www.bbzundert.nl
www.lunch-inn.nl