Start kinderloop.
Start kinderloop. Rina Balemans

Van Goghloop Zundert en Van Goghwandeling op zaterdag 2 juni

ZUNDERT - De inschrijving voor de Van Goghloop Zundert is al weer een aantal weken geopend en de inschrijvingen lopen binnen.

Ben jij nog niet ingeschreven? Schrijf je nu in via onze site: http://www.vangoghloopzundert.nl
Ook kan er op 2 juni vanaf 13 uur ingeschreven worden, tot een half uur voor de start van het onderdeel waaraan jij meedoet, in Cultuur Centrum Zundert. Het is gezellig als jij er bij bent.
Er kan ingeschreven worden voor de kinderloop, 2.5 km, 5 km en 10 km.
Start Locatie is de Markt in Zundert

Goed om te weten!|
Wij stimuleren de jeugd om te bewegen met een unieke actie! Scholen, verenigingen of stichtingen die minimaal 20 kinderen tegelijk voor-inschrijven voor de kinderlopen, mogen gratis meedoen. Neem hiervoor contact op met het secretariaat via secretariaat@vangoghloopzundert.nl.
Vraag dus de juf of meester op school, of de leid(st)er bij je vereniging om 20 kinderen te stimuleren om mee te doen aan de Van Goghloop Zundert, en de deelname van deze kinderen is gratis!
Er zijn dit jaar ook weer bekers voor de snelste 3 kinderen van elke categorie. Ook worden er leuke prijzen verloot onder alle kinderen die bij de prijsuitreiking aanwezig zijn!

Nieuw
Nieuw dit jaar: het 'Zunderts kampioenschap'. Alle Zundertse deelnemers aan de 5 km en 10 km dingen mee naar een mooie prijs en natuurlijk de eer om kampioen van Zundert te zijn. De snelste vrouw en man op de 5 km en 10 km gaan er met de winst vandoor!


Mindervalide sporters
Mindervalide sporters zijn van harte welkom. Sport is voor iedereen en sport verbroedert. Dit jaar hebben we een prijsuitreiking voor de eerste drie mindervalide sporters bij de 2,5 km, 5 km en 10 km. Verder krijgt elke mindervalide deelnemer een drinkbidon.

Jubileumeditie Van Goghwandeling
Voor de 10e keer wordt dit jaar de Van Goghwandeling georganiseerd, ook op zaterdag 2 juni. Naast de 30 km en 15 km wandeltocht wordt er dit jaar voor het eerst ook een 10 km wandeltocht georganiseerd. Alle routes zullen volledig uitgepijld zijn. Voor info over de vertrektijden: kijk op onze site. [l]

start kinderloop